Sayfa 322/992 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bence ceza puanı uygulamasını kaldırsınlar. böylece ehliyetlere el koymak zorunda kalmadan bol bol ceza yazabilirler...
    Ehliyetin bir önemi kaldımı ki ? Benim yaşadığım bölgede araç kullananların %40 civarı ehliyet kullanmıyorlar. Ayrıca , trafik sigortası felan çok yabancı konular .. Ama hiç ceza aldıklarını da görmedim. Demek ki , trafikte gerçekten çok iyiler ve hata yapmıyorlar. Ehliyetli canavar olmaktansa , ehliyetsiz hacamatcı olmak daha mı iyi acaba ? Neyse saçmalama hakkımı kullandım diyelim.

İto nisan perakende fiyatlarını 0.75 açıklamis.
    TÜİK 0.87 açıklarsa. yıllıkta 1 puanlık düşüş olur.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dunyada butce yaparken ceza tutarini butceye onceden ilave eden baska bir dovlet yoktur sanirim.
    Syg,
    Dovletimiz emekli ikramiyelerini takır takır veriyor.
    Şakır şakır da bir yerden alacak.
    Ben arabayı sattım.
    Şaklanmak istemiyorsanız sizde öyle yapın.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    İnşa edileli 2-3 sene oldu, çokda güzel ve temiz bir otel aslinda, 286 sterlin çok çok az bir rakam, neden böyle oldu acaba
    Mayis ayi olu sezon

Ingiliz pasaportu gosterme sarti var. Ingiltere devletinin hafif subvansiyonu var cunku

Seneler once amerikadan boyle bir tatil.paketini ingiliz sitesi uzerinden aldum gunlugu 10 sterlin oludeniz yarim pansiyon mayis sonu idi

Otele gittik otelin sahibi benden pasaportu istedi bende amerikan pasaportunu verdim
    Kadin olmaz kabul edemem dedi. Biz sok olduk. Ne farkeder anlamamistim. Sonra kadin anlatti thomas cook sirketinin otellerle anlasmasi boyleymis.

Yalvar yalar kabul ettirdik pasaportlari. Amerikaya donup internette arastirdim meraktan megerse ingiltere subvanse uyguluyormus

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Geçen Attım Aslında Dalaman-Londra 38 TL Bununla Kombo Yapıp Alınabilir.
    Link verirmisiniz kacirdim yoksa ryan airmi?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    bu sene inanılmaz artış var otellerde. gecen yaz alanyada Est tur ile 17 gün 6500 tl kaldığım 4 yıldızlı otel fiyatını bu yıl 12 bin üstü yapmış.

Alanya Blue Star Hotel 17 gün est tur fiyatı 2 kişi. .12.322 yapmışlar. yerli tatilcileri düdüklüyorlar. yabancılar bu fiyatın 4 te 1.i ödüyorlar.
    4 te 1 falan dogru degil. O kadar degil. Link ver madem gorduysen

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Link verirmisiniz kacirdim yoksa ryan airmi?
    skyscanner den bakmıştır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Dovletimiz emekli ikramiyelerini takır takır veriyor.
    Şakır şakır da bir yerden alacak.
    Ben arabayı sattım.
    Şaklanmak istemiyorsanız sizde öyle yapın.
    Selamlar.
    Aynen yoldaşta bende 2 .çi aracımı aldım hurda ötv 25k indirim yaptık 1 ay önce şimdi kafadan 10k benjamin zammı geçirmiş bayi ;)

Sayfa 322/992 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •