Fed/Powell: Rezervlere faizin düşürülmesi para politikası duruşunda bir değişikliği yansıtmıyor
Fed/Powell: Rezervlere faizin düşürülmesi para politikası duruşunda bir değişikliği yansıtmıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fed/Powell: Sabırlı yaklaşım hala gerekli
Fed/Powell: Ekonomik büyüme ve istihdamda büyüme Komite'nin beklediğinden daha güçlü ve enflasyon beklenenden daha zayıf
Fed/Powell: Fed yüzde 2 enflasyon hedefine güçlü şekilde bağlı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
5,9630 +0,0013 +0,02%
kaktırdı![]()
bir halt olacağı yok.
altın felç oldu dağıldı gitti
bir halt olacağı yok.
FED, Powell: İleri dönemde enflasyonun %2 seviyesine yaklaştığını göreceğiz. Bu yüksek istihdam oranı ve büyüme ile mümkün olacak. Bu noktaya geldiğimizde para politikasında bir geçiş dönemi kurgulanacak.
Bu laf doları güçlendirebilir. Zira bu söylem veriler ileride faiz artışı yapacağımız koşulların oluşacağını işaret ediyor diyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Altın 1.277,00 -8,70 -0,68%
bir halt olacağı yok.
ucu 2 ihtimalli loto
1 ysk tamam artik der Düser
2 ysk secimli devam der Artar
niye bekletiyolar ki?
anlamlandirmak mumkun degil
insanlara pahalidan dolar satmaK, farkli Bir tür turizm cesidi mi?
not: dxy de daha artamaz o ihtimal bitti de bizim dxy ile pek baglantimizda yok
Yer İmleri