İstanbul İlçeleri Kişi Başına Düşen Ortalama Gelir sıralaması, 2017 yılı verilerine göre.
Normalde fakirler sol partilere verir bizim ülkede tam tersi..
![]()
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
İstanbul İlçeleri Kişi Başına Düşen Ortalama Gelir sıralaması, 2017 yılı verilerine göre.
Normalde fakirler sol partilere verir bizim ülkede tam tersi..
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Anadolu Ajansı : Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 100'ün üzerinde sandık kurulu başkanı ve üyesi "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Anadolu Ajansı : Maltepe, Kadıköy ve Ataşehir'de sandıklarda usulsüzlük yapıldığı iddiasına ilişkin yapılan suç duyuruları kapsamında 32 ayrı soruşturma başlatıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sandık kurulu olayı zaten yargının konusu, kısaca bu konunun YSK kararı ile uzaktan yakından alakası yok.
Tek düşünceleri şaibe var algısı yaratmak...Bişey çıkmaz bu aksiyonlardan...
YSK , İMAMOĞLU ile devam diyecektir önümüzdeki haftabaşında...
Yer İmleri