Sayfa 284/656 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Birde sn .keko nun yaktın beni DURDO dediğini duyar gibiyim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Sn cigerci verdi gazi... Millet atladı üstüne galiba...
     Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Henüz çok bilindigimizi düşünmüyorum ama sn cigercideki pozitiflik benide motive etti kaç ay sonra olumlu konusuyor...
    Seviyorum sizi. Bu tahmin ettiğim bilanço gelirse zaten millet uçurur onu. Almak için düşmesini bekleyenler varmış diye duyunca tepem attı. Bir hisse bu kadar ezilmez ya. Yok Anadolu yu bekle yok bunu bekle. İnşallah yeni yatırım haberleri veya şirket raporları gelirde uçar. Ama seviyorum ben VİRGİNİA ‘yı. Bak alışta ilk sırada. Aşkımız daim olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Seviyorum sizi. Bu tahmin ettiğim bilanço gelirse zaten millet uçurur onu. Almak için düşmesini bekleyenler varmış diye duyunca tepem attı. Bir hisse bu kadar ezilmez ya. Yok Anadolu yu bekle yok bunu bekle. İnşallah yeni yatırım haberleri veya şirket raporları gelirde uçar. Ama seviyorum ben VİRGİNİA ‘yı. Bak alışta ilk sırada. Aşkımız daim olsun.
    ne kadar bekliyorsunuz beyfendi
    lütfedermisiniz

4. Cok heyecanlanmayalim.. Kareli de götürdüler boyle... Şimdi durumu malum....

5.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    ne kadar bekliyorsunuz beyfendi
    lütfedermisiniz
    6 ile 8 arasında bekliyorum. Bu şekilde sene sonuna kadar kar devam ederse özsermaye mükemmel olur. Benim için özsermaye kalemi ve favök çok önemli. Zaten bu ikisi zamanla fiyata yansır. Geçmiş yıl zararını bu yıl kapatır ve artıya da geçer.
    Yeterki paramız var diye kasılanlar bu hafta VİRGİNİA ‘nın yaptığı gibi ağızlarının payını alsın.
    Mallarını kaptırsınlar. Virginia fiyata endekse bakmadan bulduğunu alıyor. Bugün olduğu gibi. Ucuzlayınca alacakmış bazı lüzumsuzlar. Grafik dönüyormuş. Alacak mal bulursa alırlar. Çok beklerler. Grafik gerçekten döndü ama kime döndü 🤣🤣🤣🤣🤣

6. Cigerci bey... Kime laf sokuyorsunuz... Acik olun.... Lafı dolandırmaya gerek yok...

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    6 ile 8 arasında bekliyorum. Bu şekilde sene sonuna kadar kar devam ederse özsermaye mükemmel olur. Benim için özsermaye kalemi ve favök çok önemli. Zaten bu ikisi zamanla fiyata yansır. Geçmiş yıl zararını bu yıl kapatır ve artıya da geçer.
    Yeterki paramız var diye kasılanlar bu hafta VİRGİNİA ‘nın yaptığı gibi ağızlarının payını alsın.
    Mallarını kaptırsınlar. Virginia fiyata endekse bakmadan bulduğunu alıyor. Bugün olduğu gibi. Ucuzlayınca alacakmış bazı lüzumsuzlar. Grafik dönüyormuş. Alacak mal bulursa alırlar. Çok beklerler. Grafik gerçekten döndü ama kime döndü ����������
    senin rakamın biraz zor
    gelirse dedigin olur
    ben daha muhafazakar tutyorum kendimi
    4-5
    bakalım hangisi çıkacak

8. Su asamada net kar çok önemli değil.. Önemli olan ciro ve faaliyet kari.....

Sayfa 284/656 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •