Sayfa 673/930 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Aslında önceleri olsa bu söze katılamazdım, para var olsun yeter cebimde olursa dediğiniz gibi olur , şirkette durursa hisse prim yapar, yeterki kar etsin biz de her türlü kazanırız.

Ama son zamanlarda ciddi spekülasyonlar var, bazı abiler , iş bankası grubu nakitlerinin bilinçli olarak verimsiz kullanıldığını iddia ediyor . Nedir nasıldır konusuna girmeyeceğim , arkadaşlar bilanço incelemerinden bu kanaate varıyor ama dediğim gibi sadece iddia .
    Ha bu sebepten ben de parayı versinler isterim ama yapmıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Aslında önceleri olsa bu söze katılamazdım, para var olsun yeter cebimde olursa dediğiniz gibi olur , şirkette durursa hisse prim yapar, yeterki kar etsin biz de her türlü kazanırız.

Ama son zamanlarda ciddi spekülasyonlar var, bazı abiler , iş bankası grubu nakitlerinin bilinçli olarak verimsiz kullanıldığını iddia ediyor . Nedir nasıldır konusuna girmeyeceğim , arkadaşlar bilanço incelemerinden bu kanaate varıyor ama dediğim gibi sadece iddia .
    10 milyon komisyon düzeltmesi nasıl izah edilir? Pardon sizden 10milyon fazla almışız geri veriyoruz şeklinde mi? Bu kadar büyük paranın fazla verildiğini anlamamışlar mi? Yoksa bağımsız denetim mi bu olayı açığa çıkarmış?
    Bu soruların cevabını gerçekten bilmiyorum ama merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    10 milyon komisyon düzeltmesi nasıl izah edilir? Pardon sizden 10milyon fazla almışız geri veriyoruz şeklinde mi? Bu kadar büyük paranın fazla verildiğini anlamamışlar mi? Yoksa bağımsız denetim mi bu olayı açığa çıkarmış?
    Bu soruların cevabını gerçekten bilmiyorum ama merak ediyorum.

Benim bahsettiğim kısım farklı. Eurobondlar da muazzam film döndüğünden veryansın ediyor abiler.

ISYAT ın portföy büyüklüğü

Dün akşam itibari ile
    241.6 milyon TL, hisse başı defter değeri 1.5041
    (Hisse fiyatı -bugünkü ortalama-> 0.828)

25.12.2018 günü akşamı itibari ile
    (Hisse kapanış fiyatı -> 0,90)

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Bugünki enflasyon verisiyle haziran ayında faiz indirimi dillendirilmeye başladı; faiz indirimi olursa TL bazında pozitif.

Alıntı Originally Posted by mrasen Yazıyı Oku
    ISYAT ın portföy büyüklüğü

Dün akşam itibari ile
    (Hisse fiyatı -bugünkü ortalama-> 0.828)

25.12.2018 günü akşamı itibari ile
    (Hisse kapanış fiyatı -> 0,90)
    Hah tam benim düşündüğüm noktayı yazmışsınız.Şu anki fiyat halen ucuz ,aslında bugünlerde 0.90 lı rakamlarda olmalıydı.Herkesin aklında geçen yılki temettü sonrası fon yönetiminin yaptığı ,salakça ,dolara karşı alınan pozisyonların getirdiği fon düşüşüne bağlı gelen 0.73 rakamı benzeri olur mu düşüncesi olduğundan bu yıl bir kısım müdavim hala temettü parasını işyata sokmadı ,onlar bizim işyat zamanı geldi dediğinde buralar şenlenir.Bu yıl fon büyüklüğüne bakılnca aslında geçen yıl 210 milyona kadar düşmüş fon,hem de yaz aylarında gördük o rakamları ,yılın ikinci yarısında acacip güzel bir atak yaptı,ve bence bu atak hala devam ediyor.Böyle giderse bu yıl işyatda inanılmaz rakamlar olabilir.Eurobondlar da üçkağıt konusunu çözemedim,ben günlük olarak spk ya değerini ve bileşimini bildiren ,her şeyini gördüğümüz bir fonda hele ki eurobond gibi bir enstrumanda nasıl oynanır anlamadım.Geçen yıl ki anlamsız tüpraşı alıp zararına elden çıkarma gibi bir şey olsa tamam şaibe düşünelim.Neyse bu yıl fon yönetimi iyi gidiyor ,tersini yazarsam nankörlük olur.Hadi beklentimi de yazayım ben 35 kuruş üstü temettü nerdeyse garanti diyorum )))))))))))))

7. Bu şirketin ana gelir kaynakları nelerdir?
    Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kendi görüşümdür.

8.  Alıntı Originally Posted by bazistasyonu Yazıyı Oku
    Bu şirketin ana gelir kaynakları nelerdir?
    Portföy yönetimi.

Sayfa 673/930 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •