Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1374 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Algoritmik Trade Sistem Sinyalleri ve Gerçek Hesap Paylaşımlı (Şeffaf)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. erhan slm
    1- bu sistem kiralayan kişinin sistemi idealdemi çalışıyor?
    2- lot u hangi sıklıkla güncelleyebiliyor? yani 10 lot ayarlattım sonraki ay 20 olsun diyebiliyormuyuz?
    3- sistemi şifreli veriyorsa korumayı nasıl sağlıyor? ( geçenlerde ideal sistemlerin şifrelerinin kırma yolunu anlatan bi link atmıştım)
    bu sorulara cevap verirsen sevinirim.

sistem kiralama konusunda benim düşüncem şu:
    ben şahsen kıytırık sistemlerimi bile kendimce gözümden sakınıyorum. adamın iyi sistemi varsa bunun piyasaya yayılmasını nasıl göze alıyorlar anlamıyorum.
    Tahminim o ki hard optimize ile çok iyi bir getiri tablosu yapıp göz boyuyorlar. Reelde çuvallama ihtimalleri çok yüksek. olan milletin parasına olacak. iyi niyetle kiralama yapacaklarını zannetmiyorum.
    iyi niyetli kiralama şöyle olur: adama sistemi kullandırırsın ettiği kardan pay istersin. kar etmesse talebin olmaz. başka kiralama metodları bence kandırmaca.
    bu şekilde kiralama yöntemini de o elemana sorsana. ne diyecek bakalım? iyi niyetlimi görelim.

2.  Alıntı Originally Posted by matador38 Yazıyı Oku
    erhan slm
    1- bu sistem kiralayan kişinin sistemi idealdemi çalışıyor?
    2- lot u hangi sıklıkla güncelleyebiliyor? yani 10 lot ayarlattım sonraki ay 20 olsun diyebiliyormuyuz?
    3- sistemi şifreli veriyorsa korumayı nasıl sağlıyor? ( geçenlerde ideal sistemlerin şifrelerinin kırma yolunu anlatan bi link atmıştım)
    bu sorulara cevap verirsen sevinirim.

sistem kiralama konusunda benim düşüncem şu:
    ben şahsen kıytırık sistemlerimi bile kendimce gözümden sakınıyorum. adamın iyi sistemi varsa bunun piyasaya yayılmasını nasıl göze alıyorlar anlamıyorum.
    Tahminim o ki hard optimize ile çok iyi bir getiri tablosu yapıp göz boyuyorlar. Reelde çuvallama ihtimalleri çok yüksek. olan milletin parasına olacak. iyi niyetle kiralama yapacaklarını zannetmiyorum.
    iyi niyetli kiralama şöyle olur: adama sistemi kullandırırsın ettiği kardan pay istersin. kar etmesse talebin olmaz. başka kiralama metodları bence kandırmaca.
    bu şekilde kiralama yöntemini de o elemana sorsana. ne diyecek bakalım? iyi niyetlimi görelim.
    Konuya empati yaparak bakmamiz lazim eger objektif olacaksak.

Cunku bende dusundum bu kiralama isini.

Ettigi kardan pay isteme guzel gibi gorunuyor karsi tarafi tanimiyorsun ben kar etmedim o gun hastaydim sistemi acamdim abi wps serverim kendiliginden kapanmis sistem kar etmis ama bem edemedim. Simdi vermesem olurmu 1 ay sonra verem parani ebik kebik. Ben o gun piyasa gitmez deyip sistemi kapatmistim terste kaldim gibi durumlar yasanacaktir. Adama bana extrani goster diyemen beni ilgilendirmez kardesim sistrm kar ettimi etti ver benim parayi desen de vermeyecektir.

Kim ugrasir boyoe musteriyle sen ugrasirmisin ? Ayrica bu kiralama biciminin yasal bir dayanagi olmaz yasalar onunde kiralayan kisi olarak bir hakkin yok adam.vermiyom senin parani git sikayet et dediginde sikayet edemezsin.

Bununkinde lot siniri yokmus kendisinede soyledim lot siniri olmamasi sorun olur dedim. Oyle satayim para kazanayim gibi bir derdim yok dedi ese dosta veriyorum dedi.

Henuz buraya su sistemi alacam nasil acaba diye siran olmadi. Sormadan alan varsa demekki ihtiyac duymuyor kendisi daha iyi biliyor o halde risklerede katlanir diye dusunuyorum.

Bahsettigin kiralama stratejisi tutmaz ise yaramaz yani karsindaki musterin bu ay soyle oldu abi terste kaldim manuel.mudahle ettim bu ay vermesem olmazmi diyecek ver diye bogazini sikmayacan nasilsa musterin diye iyi niyet gosterip iyi hadi bu sefer almayayim demek zorunda kalacan bir sistem kiralayak dedik burnumdan geldi dedirtirler adama.

Ayrica sadece o degil bir suru kisiyle ugrasacan oteki arayacan abi soyle oldu ben glremedim oteki su tusa bastim 3 lot yerine 5 lot gonderdi bi duzeltiver abi wos kapanmis robotu aciversene abi vade gecisinden sonra sistem emri gondermedi ben bir tusa bastim ekran kaybokdu abi aciver veswire teknik destek filanda verecen bu adamlara hamallik.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •