Sayfa 83/466 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 657 - 664 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ferhatla Yazıyı Oku
    Amacim suclamak veya suclu aramak degil lutfen saglikli bilgiler bekliyoz ustadlatlardan

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sonuç bunlar yatrmcıyı dolandrıolar kardeş ama anldıım kadarı ile delil de tam yok. Kar etmiş karını kendi şirketine hammadde satışı die transfer etmş ama yasadışı iş yapıldıı da ispat edilemio sadece bilançoya bakarak.

Bn böle anladm yani. Hisse çok canmı sıkıo ya, amma düştü arkadaş sanki batıolar.

2.  Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Soruyu bana sormamışsınız ama yine de cevaplamak istedim, benim şahsen bu abartı düşüşle ilgili aklıma şu ihtimaller geliyor:

1- Aşağıdan Mondi yine hisse alımı yapacak diye vuruyor
    2- Küçülme tarzı kötümser bir haber çıkma ihtimali ( ama bir yandan neden çıksın, hal yasası var, e-ticarette kutu kullanımı patlamış vb iken)
    3- Genel Kurulda iyi haber, kar payı dağıtımı, bedelsiz vb gibi bir karar çıkmadan önce son silkemele
    4- Eğer elinde KAP'a bildirdiğinden fazla mal varsa, yani %80 den, kottan çıkmayı duyurabilir, geçmiş 2-3 ayın fiyat ort geri çağırım fiyatı oluyor diye düşürmüş olabilirler.

Benim aklıma gelenler bunlar. Başka türlü eldeki haberlerle ve 2.5M zararlık bilançoyla bu hisseye bişiy olmazdı, eskiden beri olanlar bilirler, fabrikada yangın çıkmıştı da hisse yerinden bile kıpırdamadı. Şu an yaprak oynasa hisse daha da çakılıyor, mutlaka altından bişeyler çıkacak.
    Hocam öncelkle geçmiş olsun bn var ya delirmştm şimdye bu manyak hisse 10 sene elmde olsa hastanedydm şimdye.
    Sen şmdi senaryolar yzmışsın hangsi dha muhtemel peki snce? Az dha açarmsn hocam sana zahmt. Bn de yolumu çizmeye çalışıom da ilk hissem bu, babam kafamı kırcak yakında.

3. Ünlu ünlu malmisin olum sen dun kactan topladinda bugun satiyosun

4.  Alıntı Originally Posted by ferhatla Yazıyı Oku
    Ünlu ünlu malmisin olum sen dun kactan topladinda bugun satiyosun

unlu mamullerde mal beklemez,1 kademeye satmaya çalışır.Olmazsa zararına satar,alt kademeye alış yazar...
    SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by ferhatla Yazıyı Oku
    Amacim suclamak veya suclu aramak degil lutfen saglikli bilgiler bekliyoz ustadlatlardan

Arkadaşım bu işin sağlıklı bilgisi falan yok anlayacağın dilden sana anlatayım.....

Farzı misal Bir mütahitin 80.000 bin tane dairesi var İstanbul’un en güzel semtinde Mütahit dairelerin değerini belirlemiş satmıyor 100.000 tl.....
    normalde orada dairelerin değeri en az 1 milyon tl bizimde kolu komşu herkezin vatandaşında.. 20.000 dairesi var Sen de biliyorsun bu dairelerin değerinin düşük olduğunu fakat sana da para lazım satmak istiyorsun yada almak istiyorsun ucuzdan.. mütahit patron da diyor ki kendi aranızda ister alın ister satın fiyatı bu kendi aranızda ne yapıyorsanız yapın satarssnızda işime geldiğinde ben de alırım en düşük fiyattan diyor... yaklaşık 50.000 dairesi olan mütahitin böylelikle daireleri ala ala 10 12 senede 80.000’i geçmiş....

Fiyatlar ortada işte...

özeti alırsanız alın satarsınız satın bana karışmayın ne haliniz varsa görün diyor....!!!!!

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!

6. adamların amacı fiyatı aşagı çekmek.feriştahı gelse 1m lot alsa musade etmeden fiyatı 2 kademe çekemez.y.t.d.

7. Kortan çıkma olursa ne olur arkadaşlar

8. Kağıdın fiyatı yerlerde sürünmeye başladığında hemen kottan çıkış gündeme geliyor.
    Çıkabilmesi için % 98 hissenin kendisinde veya birlikte hareket ettiği kişi ve kurumlarda olması gerekiyor.

Kısaca 4.000.001 hisse ky da ise kottan çıkmak için müracaat dahi edemez.

Sayfa 83/466 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •