Galiba İstanbul seçimini yenileyecekler. Çok ağır yüklenmiş yine...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Farkındasanız her gün şehit haberi gelmeye başladı. bu gün 1 yüzbaşı suriyede şehit oldu 1 binbaşı ağır yaralı hakkaride ise 3 şehit var.
Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum nur içinde yatsınlar yaralı binbaşımızada acil şifalar diliyorum.
Bunlar ne demek istanbul seçimi yenilenecekmi yenilenmeyecekmi tartışmaları yaşanırken şehitlerimiz artıyor günden güne.
Aklıma 1 kasım 2015 seçim öncesi geliiyor hani suruc gaziantep ankara istanbuldaki büyük patlamalar gibi.
Şimdi bana öyle geliyorki istanbul seçimi iptal edilecek sanki. şehitler üzerinden beka beka diyip istanbulu kazanmaya yönelik mitingler yapılırsa hiç şaşırmam.
...Bence seçim olmayacak....Bunlar SP nin 100K oyu bize gelirmi gelmez mi onun hesabını yapıyorlar diğer tarafta 35K DSP oyu var...SP geçersiz basarsa ya da %50 böyle davranırsa DSP oylarıda CHP tarafında geçerse yine değişen birşey olmaz...Bence kazanamayacaklarını öngördüklerinden hamle yapmaktan çekiniyorlar....
Yer İmleri