Sayfa 371/992 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bende senin gibi düşünüyordum gitmeden önce ahmet kardeşim ..Fakir adamlar 270 milyon insan ..nerde çokluk orda hesabı ..
    Ama hiçde öyle değil bizi geçmişler ..googledan bak araştır istersen adamlar g7 hedefi koymuş kendilerine biz ise g20 de kalırsak iyi diyecek duruma geldik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    zannediyorum sen Jakarta disina cikmadin yani kirsal kesimini gormedin

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    genç işsizliğin % 25-30 olduğu , gerçekte çok çok yüksek , üniversite mezunu iş ve işçi bulma kurumuna mı başvuruyor, bir ülkede halkın hangi kesimi zengin oluyor? yeni üniversite mezunlarının % 80-90 ı işsiz. gençler boşuna mı kapağı yurt dışına atmak istiyor.
    Zenginlik teorik olarak doğru, çoğu kişi emekli olduktan sonra ikinci işe başladı ve gelirini artırdı. Ancak bir sonraki neslin böyle bir şansı olmayacak 65’ten önce maaş yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Aranjman derdik...

Kaseti BASF secerdik..

60 dk farkli 90 dk kayit farkli olurdu...

Syg,
    Radyodan kasete kayıt yaptığımı bilirim.
    Aa birde plak masrafımız vardı.45'likler, LP'ler.
    Hala 100 kadar 45'lik duruyor kutuda.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Galiba İstanbul seçimini yenileyecekler. Çok ağır yüklenmiş yine...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    benim de beklentim o yönde..
    Bu ülke bunu hak etmiyor..2019 yılının yarısı bitti 2020'ye merdiven dayadık..2002 yılına geri döndük ekonomi olarak.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    1 aydir alistiriyorlar baska sonuc cikamaz artik.

7. Farkındasanız her gün şehit haberi gelmeye başladı. bu gün 1 yüzbaşı suriyede şehit oldu 1 binbaşı ağır yaralı hakkaride ise 3 şehit var.

Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum nur içinde yatsınlar yaralı binbaşımızada acil şifalar diliyorum.

Bunlar ne demek istanbul seçimi yenilenecekmi yenilenmeyecekmi tartışmaları yaşanırken şehitlerimiz artıyor günden güne.

Aklıma 1 kasım 2015 seçim öncesi geliiyor hani suruc gaziantep ankara istanbuldaki büyük patlamalar gibi.

Şimdi bana öyle geliyorki istanbul seçimi iptal edilecek sanki. şehitler üzerinden beka beka diyip istanbulu kazanmaya yönelik mitingler yapılırsa hiç şaşırmam.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    1 aydir alistiriyorlar baska sonuc cikamaz artik.
    ...Bence seçim olmayacak....Bunlar SP nin 100K oyu bize gelirmi gelmez mi onun hesabını yapıyorlar diğer tarafta 35K DSP oyu var...SP geçersiz basarsa ya da %50 böyle davranırsa DSP oylarıda CHP tarafında geçerse yine değişen birşey olmaz...Bence kazanamayacaklarını öngördüklerinden hamle yapmaktan çekiniyorlar....

Sayfa 371/992 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •