Galiba Ýstanbul seçimini yenileyecekler. Çok aðýr yüklenmiþ yine...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Farkýndasanýz her gün þehit haberi gelmeye baþladý. bu gün 1 yüzbaþý suriyede þehit oldu 1 binbaþý aðýr yaralý hakkaride ise 3 þehit var.
Þehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabýr diliyorum nur içinde yatsýnlar yaralý binbaþýmýzada acil þifalar diliyorum.
Bunlar ne demek istanbul seçimi yenilenecekmi yenilenmeyecekmi tartýþmalarý yaþanýrken þehitlerimiz artýyor günden güne.
Aklýma 1 kasým 2015 seçim öncesi geliiyor hani suruc gaziantep ankara istanbuldaki büyük patlamalar gibi.
Þimdi bana öyle geliyorki istanbul seçimi iptal edilecek sanki. þehitler üzerinden beka beka diyip istanbulu kazanmaya yönelik mitingler yapýlýrsa hiç þaþýrmam.
...Bence seçim olmayacak....Bunlar SP nin 100K oyu bize gelirmi gelmez mi onun hesabýný yapýyorlar diðer tarafta 35K DSP oyu var...SP geçersiz basarsa ya da %50 böyle davranýrsa DSP oylarýda CHP tarafýnda geçerse yine deðiþen birþey olmaz...Bence kazanamayacaklarýný öngördüklerinden hamle yapmaktan çekiniyorlar....
Yer Ýmleri