Sayfa 378/992 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Benim zenginlik kriterim sudur:

Hic calismasan da yasamini idame ettirmek...

Her sabah ise gitmek zorunda olmamak yani..

Bunun icin de gelir getiren varliklarin olacak.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Son bir not.

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'yi temsilen Ağaç ve Kağıt Sanayii İşverenleri Sendikası ile AĞAÇ-İŞ Türkiye Ağaç ve Kağıt Sanayii İşçileri Sendikası arasında 31.08.2018 tarihinde sona eren Toplu İş Sözleşmesi'nin yeni dönemine ilişkin müzakereler 24.04.2019 tarihinde anlaşma ile sonuçlanmıştır. Düzenlenen anlaşma tutanağı gereğince;

1. Toplu İş Sözleşmesi 01.09.2018 - 31.08.2020 dönemi için geçerli olacaktır.

2. Sendika üyesi personelin brüt ücretlerine aşağıda belirtilen zamlar uygulanacaktır.

1.yıl ilk 6 ay için ortalama ücretlere %24,62 oranında,

...

Özel sektör batıyoruz maaşlara zam yok.

Özel bir banka 2018 de ocak başında yapılan yüzde 12 zam üzerine dolardaki haraket ve enflasyon sonrası ekimde yüzde 16 daha zam yaptı maaşlara..

.....

Bu zammı yapan hangi özel banka merak ettim. Çünkü mesela Denizbank maaşlara zam yaptı ama personelin yarısını da işten çıkardı. Diğer zam yapan banka da durum ne aydınlatır mısınız?
    Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Son bir not.

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'yi temsilen Ağaç ve Kağıt Sanayii İşverenleri Sendikası ile AĞAÇ-İŞ Türkiye Ağaç ve Kağıt Sanayii İşçileri Sendikası arasında 31.08.2018 tarihinde sona eren Toplu İş Sözleşmesi'nin yeni dönemine ilişkin müzakereler 24.04.2019 tarihinde anlaşma ile sonuçlanmıştır. Düzenlenen anlaşma tutanağı gereğince;

1. Toplu İş Sözleşmesi 01.09.2018 - 31.08.2020 dönemi için geçerli olacaktır.

2. Sendika üyesi personelin brüt ücretlerine aşağıda belirtilen zamlar uygulanacaktır.

1.yıl ilk 6 ay için ortalama ücretlere %24,62 oranında,

...

Özel sektör batıyoruz maaşlara zam yok.

Özel bir banka 2018 de ocak başında yapılan yüzde 12 zam üzerine dolardaki haraket ve enflasyon sonrası ekimde yüzde 16 daha zam yaptı maaşlara..

.....

Benim iliskide oldugum beyaz yakalilar gecen senenin enflasyonu kadar maas zammi alamamaktan sikayetciler...

Yudum Gida iceriden ogrendigime gore sifir zam yapmis..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Milyonerler klubüne 13 bin kişi daha eklenmiş.
    https://www.bloomberght.com/milyoner...klendi-2216830
    İşte bileşik faizin gücü Einstein boşuna dünyanın 8.harikası dememiş.
    1 milyon altı kalanlarda bileşik faizle milyonerler klübüne girmiş.
    Unutmadan;
    1.000.000 TL = 167.660 USD
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,
     Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    İki kişi çalışırsa aylık 10-15 bin girer eve ama birisi işsiz kaldığı anda eve giren para yarıya düşer. o zaman da bırak lüksü ev kirasını ödemek bile lüks hale gelir. Bu zenginlik değildir. Siz plaza da çalışan ve günlük yaşayan insanları zengin sanıyorsunuz sanırım.Zenginlik maaşla ,borçla yaşayarak olmaz.Zenginlik birşeyler üreterek,hiç çalışmasan bile yaşam standardını koruyabiliyorsan olur. Biz ülke olarak son 10 yıldır dünyadaki para bolluğundan yararlandık.Hiç birşey üretmeden sadece tükettik.borçla büyüdüğümüzü sandık.Şimdi gerçeklerle yüzleşiyoruz. Borçla yediğimiz hurmalar...................
    Çalışmadan yaşam standartını korumak zenginlik göstergesi olabilir. Güzel tanım...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,
    Böyle bi zengilik tanımı eski yunan ile roma da kaldı dudu
    cream de la cream denir bunlara..
    Bir çoğu finans falan birşeyler gevelerler sorulduğunda

Toplumun binde 1 i bile değildir bunlar..

Şimdi çıkıp bu benim deme..
    Sen emekli adamsın..

Benim dediğim çalışma hayatına hiç atılmayan 18 inden itibaren böyle geçinen..Akarı olan ciddi zengin olan..Para kazanma nedir bilmeyen..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Benim dediğim çalışma hayatına hiç atılmayan 18 inden itibaren böyle geçinen..Akarı olan ciddi zengin olan..Para kazanma nedir bilmeyen..
    Doğru. Türkiye'deki zenginliğin çoğu Miras (Inheritance) sayesinde...Ama sayı olarak açıklanan 1 mio üzeri mudi sayısını geçmez.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Böyle bi zengilik tanımı eski yunan ile roma da kaldı dudu
    cream de la cream denir bunlara..
    Bir çoğu finans falan birşeyler gevelerler sorulduğunda

Toplumun binde 1 i bile değildir bunlar..
    3 4 dükkanı olup kiraya veren tanıdıklarım var. Krallar gibi yaşıyorlar. Kirada evleri de var ama ev kiraları dükkana göre düşük. Arabaları Renault, toyota, mazda,... ve genelde 7 8 yaşlarında...

Yaşam tarzları plaza tarzı değil, zenginliği harcanan para ile alınan araba markası ile ölçmedikleri için zenginleşmeye devam ediyorlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 378/992 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •