Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1727 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    HUKUK !... Türkiyede hukukun nasıl işlediği herkesin malumu, bu vesileyle TOKİ belki bana parasını tıkır tıkır ödediğim bir projeyi öyle yada böyle teslim edecek desek bile NE ZAMAN sorusunun cevabını iyi bilmek lazım. Belki konuyla alakalı görülmeyebilir ama bu ülkede DEVLET kendi eliyle halka arz ettiği KEPEZ VE ÇUKUROVA elektriğin hisselerine öyle yada böyle el koyup gasp ettikten sonra gerisi hikayedir. Bir ülkede TUZ kokmaya görsün TOKİ GÜVENCESİ filan yanında hiç kalır.
    Sevgili Umutabi,

Bundan sonrası SİYASET. O da beni aşar. Ama ben her zaman HUKUK'un işleyeceği varsayımını koyarım. Zaten işlemeyecek demek bence çözümü olmayan bir duruma sokmak olur kendimizi ki o zaman neden buradayız. Neyse. Siyaset yok

NE ZAMAN konusunda; izahnamede baya detaylı bilgi var. Diyor ki gecikme olursa her gecikme günü için şu formül ile yatırımcıya ceza ödeyeceğim diyor. Dolayısıyla gecikmelerde hak sahibi mağduriyeti olmayacak. SPK gecikmenin en fazla kaç dün olacağını mevzuatla belirlemiş (180 gün). Dolayısıyla tüm sorularınızın cevabı var aslında sistemde.

Selamlar

Not: %1 daha fakir olarak gün bitiyor...

***Çerkes***

Alıntı Originally Posted by Çerkes Yazıyı Oku
    Sevgili Umutabi,

Bundan sonrası SİYASET. O da beni aşar. Ama ben her zaman HUKUK'un işleyeceği varsayımını koyarım. Zaten işlemeyecek demek bence çözümü olmayan bir duruma sokmak olur kendimizi ki o zaman neden buradayız. Neyse. Siyaset yok

NE ZAMAN konusunda; izahnamede baya detaylı bilgi var. Diyor ki gecikme olursa her gecikme günü için şu formül ile yatırımcıya ceza ödeyeceğim diyor. Dolayısıyla gecikmelerde hak sahibi mağduriyeti olmayacak. SPK gecikmenin en fazla kaç dün olacağını mevzuatla belirlemiş (180 gün). Dolayısıyla tüm sorularınızın cevabı var aslında sistemde.

Selamlar

***Çerkes***

Ben buna bakarım.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku

Ben buna bakarım.
    O zaman Sayın umutabi, naçizane görüşüm; bu ürüne yanlış bakarsınız ve hata yaparsınız. Bir ayda %10 düşmüş hiç bakmam. Gelecek 1 ayda bir o kadar daha düşse de aldırmam çünkü biliyorum ki aldığım sertifikanın arkasında benim kriterlerime göre iyi ve hikayesi olan bir proje var. Piyasanın bunu görmemesi veya fiyatlamaması bu gerçeği değiştirmez. nihayetinde en fazla 32 ayda bitecek proje. Halka arzdan bir yıl sonra %20 den az bir getiri varsa o zaman yanlış karar verdim derim.

***Çerkes***

Alıntı Originally Posted by Çerkes Yazıyı Oku
    Sevgili Umutabi,

Selamlar

***Çerkes***
    Ben Sarphan projesindeki durumu takip ediyorum. Bu ülkede değer verilmeyen tecrübeye güveniyorum. Hayırlısı diyelim.

Böyle bir yatırım kararım yok asla al-sat-tut tavsiyesi değildir baştan belirteyim. Bu sertifikayı borsadan alacak olsam ilk alış seviyem olarak nokta atışı olarak gördüğüm +- 37.22 tl olurdu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •