Sayfa 631/946 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bencaminin işi bitti artık. 4.02-4.60 arası dengelenme fiyatı gelecek şu yanılsatmalı cancanlı fiyatlar bir geçsin hele.

Sahi okuyor mu burayı o 4.02-4.45-4.60 çı 3 kişi vardı. Selam olsun size.
    Ben de "ne oluyor, Sn tospa nasıl bu rakamları yazabilir", diyordum. Forumu sürekli takip etmeyince kopma oluyor. Hoş, 4'lü rakamları yazanlar, kopuşun alasını yaşamış. Acil şifalar 4çülere.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    E ben diyorum şuraya bir iki trol gelmesine müsade edin diye, yoksa millet birbirine çatıyor.
    Yönetim hic ilgilenmiyor ki, forumda trol aramaktan helak oluyorum!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Biraz sakin olalım

Hürmetler, sıhhatler

Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

4. Gerçekten ortamı germeye gerek yok

Hürmetler,sıhhatler

Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bulduğun trolü yiyon kıtlık çıktı kimsye troll bırakmadın
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Doların güzel yükselişlerinde havalar trol yapıyordu. Henüz troller olgunlaşmadığına göre doların yükselecek yeri daha çok demek ki .

Buna trol indikatörü diyorum ben . İşte trollerin çok olduğu mevsimlerde birkaç tanesini ayırıp beslemek lazım. Ki böylesi hareketsiz günlerde milletin önüne atalım ki enerjilerini harcayabilsinler. Fazla enerji bünyeye zarar. Atmak lazım.

CHP YSK temsilcisi : YSK’ya tam kanunsuzluk sebebiyle İstanbul’daki tüm seçimin iptali icin başvuru yapacağız . / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Kimsenin farklı isimlerle yazdığını düşünmüyorum. Hepimiz birbirimize benzedik zaten .

Yalnız şu kısmının altını çizmek isterim ki eğer bir insan 3 farklı kişilik sergileyebiliyorsa ellerinden öpmek lazım. Bu insanı değil uzaklaştırmak aramızda tutmalıyız, çünkü çok üstün bir zekaya sahiptir.
    Üç farklı kimlikte yazıp birbirine karıştırmamak her babayiğit harcı değildir. Varsa öyle birisi saygılarımı sunarım.

Sayfa 631/946 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •