Sayfa 638/946 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. farklı nick'lerle girmek isteyenlere bilgisayar mühendisinden bilgiler:
    - farklı browser'lar kullanın. aynı browser'ı kullanırsanız cookie denen bilgisayarın hafızasına kayıtlı bilgilerden veya browser'ın ayarlarından aynı kişi olduğunuz bulunabilir.
    - dinamik ip kullanın. farklı nick ile girerken bağlantıyı kesip yeniden bağlanın. aksi takdirde ip numaranız aynı olduğu için oradan da yakalanabilirsiniz.
    - farklı yazım stilleri kullanın. kullandığınız kelimelerin sıklıkları bile farklı olmak zorunda. aksi takdirde kullanılan kelimelerin sıklık analizinden aynı kişi olduğunuz anlaşılabilir.
    - kullandığınız her nick için yanlış yazdığınız kelimeler olsun. diğer nick'lerle yazarken bu kelimeleri doğru yazın.
    - bu kadar zahmete girmek için önemli bir sebebiniz olsun. aksi takdirde saçma sapan hareket etmiş olursunuz
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hepsinin ayri IP numarasimi var?
    Gerek yok ki ben bu forumda yazarken Benim bildiğim genel müdürlükte çalışırken 25-30 takip ediyordu üyelikleri vardı eski domainde o zaman o nasıl oluyordu hiçbir şey olmadı kimsenin hesabına

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1. Forumda zaten efsaneyim.

2. Gecelerin de hakimiyim.

3. Gıcık kaptigim herife, zaten geciririm.

Eeee... Biz bu b.ku neden yedik, o zaman?
    akıl sağlığı yerinde olan birinin zaten yapmasına gerek yok bu yöntem trollerin forumda kullandığı bir yöntemdir bir düşünceyi ortaya atar ve bu düşünceyi diğer rumuzlarla destekleyerek algı yönetimi yapar

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eminmisin baskanim, sakata gelmeyelim!
    Sikinti yok
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yolun yarısına geldik deyip de yaşlandık deme yav. Aha canım sıkıldı
    Ulen biz yolun sonundayız, sesimiz cikmiyor!

Bunlar simdiden, bızıkliyor yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Ocak ayı başında çizip paylaşıp saklamıştım yaklaşık 8.50 hedefli. Bakalım tutacak mı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Hanımın sipariş listesinden bir şeyi almayı unutunca markette kalmamış derken bile dizlerimin bağı titriyor; millete bak ya . Neyse bu kadar zeki adam buradaysa ben de doğru yerdeyim demek ki .

8. Teke tek e bakın adamlar ak elemanlara yediriyorlar. Adamların yüzlerine bakın. Hele Fatih reklam arasına girerken konuşmacının bu ülkenin kurumları zedelenmemeli ve yıpratılmamalı dedi o da araya girerek ben yıpratmadım deyip lafı çaktı.

Sayfa 638/946 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •