Sayfa 690/946 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ben boykotun olsa olsa Norveç'te veya İsviçre'de etkili olabileceğini düşünüyorum. Buralarda kimse verilmek istenen mesajı almaz. Öyle incelikli düşünmez. "Neden boykot ettiler acaba? O insanları kırmışız demek ki, hadi onların gönlünü kazanalım" demez. "Canıma minnet" der geçer.

Alıntıdır
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Ben boykotun olsa olsa Norveç'te veya İsviçre'de etkili olabileceğini düşünüyorum. Buralarda kimse verilmek istenen mesajı almaz. Öyle incelikli düşünmez. "Neden boykot ettiler acaba? O insanları kırmışız demek ki, hadi onların gönlünü kazanalım" demez. "Canıma minnet" der geçer.

Alıntıdır
    Anlamıyorsunuz ki, onemli olan seçimin güvenli olmadığını tüm dünyaya eline koz vermektir, yaptırımların yapılması, yoksa böyle adamlar çıkıp biz yuzde 90 katılımla seçim yaptık kazandık diyorlar, kimse bişey diyemiyor, biz de alet oluyoruz bu yalana,
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Şu Cüneyt Paksoy Hisse.Net de yıllarca nasıl yazdı inanmıyorum...?
    Hele hele Ayhan başkan başta bir çok Hisse.Net üyesinin saygısını kazandı aklım hayalim almıyor..
    Bu nasıl mümkün oldu düşünüyorum düşünüyorum bir türlü çözemiyorum...

saygılar/başarılar
    eski hissenette bundan 7-8 yıl önceki yazıları ile şimdiki adam arasında dağlar kadar var severdim kendini ama son 2 senedir gözümden düştü takip bile etmiyorum
    bir halt olacağı yok.

4. Güney Kore: "Kuzey Kore tanımlanamayan bir atış yaptı"

Güney Kore askeri kaynakları, Kuzey Kore'nin tanımlanmayan bir atış yaptığını duyurdu.
    Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kuzey Kore'nin kuzeybatı yönünden doğu istikametine tanımlanamayan bir atış yaptığını belirtti. Açıklamada, atışın yerel saatle 16.30'da gerçekleştirildiği ifade edildi.
    Geçtiğimiz hafta Kuzey Kore devlet haber ajansı KCNA tarafından yapılan açıklamada, askeri tatbikat kapsamında Doğu Denizi'ne (Japon Denizi) taktik güdümlü silahların ateşlendiği belirtilmişti. Haberde, Kim Jong-un'un tatbikatın başarıyla gerçekleştirilmesinden dolayı orduya övgüde bulunduğu ifade edilmişti.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Arkadaşlar
    "Ne olur sizlere yalvarıyorum doların yükselişine sevindiğinize dair gönderiler yapmayın..."
    Dolar yükseldikçe binlerce/yüzbinlerce kişi işini kaybetme riski ile karşı karşıya kalıyor..
    Her an işten çıkarılma stresini yaşıyorlar...
    Biri de benim kardeşim...
    Kalbur üstü bir inşaat şirketin de çalışıyor...
    Her gün "o gün bugün mü?" stresi ile yaşıyor çocuk...
    Patronu çok dayandı,çok sabretti,inşaatı yavaşlattı ama durdurmadı,belki biraz daha dayanacak sonra tamamıyla şantiyeyi durduracak...
    Sonra benim kardeşimi de kapının önüne koyacak...
    Böyle binler/yüzbinler var...
    O yüzden "YALVARIYORUM SİZE DOLAR ARTSIN OH OHHHH " demeyelim...

Dip Not:Ben Kel Ferit in gerçekleşen sonucuna seviniyorum,ancak sonucun gerçekleşmesinde en ufak dahlim ve temennim yok...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

iran işi s400 f35 siyasi durum bunların hepsi başımıza bela herkesle papaz olacağımız durumlar
    bir halt olacağı yok.

7. Sn yönetim biraz evvel bir yazı yazdım 23 haziranda sevdiklerimin hatırına son bir defa daha İmamoğluna oy vereceğim çünkü.. minvalinde...

Neden sildiniz? Madem silecektiniz de neden daha önceki gün yazdıklarımı silmediniz? Siyaset ise o gün yazdıklarım da siyasetti.

8. Biti an çomağı hazırla
    Paksoy Bloom da...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 690/946 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz