Sayfa 747/946 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Rusya'nın stratejik açıdan bize ihtiyacı yok, zira Suriye'de istediği füze savunma sistemini kurabilir.
    bize s-400 satabilirse bu nato'da bir gedik anlamına gelir. domino teorisine göre amerika buna izin veremez...
    yatırım tavsiyesi değildir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    abi valla şahsi zannım ve düşüncem
    herkes batsın ama melmeket çıksın, boşver kişisel kazanımları

dolar çok yürürse kimse imalat yapamaz daha doğrusu, herkes kilit vurur kapıya
    temennim yatayda 1 dolar = 6 tl de yıllarca gitmesi
    6.20 civari su anda bizim icin rekabetci kur abi. Tabi her ay guncellenmesi lazim. Bunun alti yaramaz.

4. Fahrettin Altun'a twitter üzerinden DM atmak isteyen birisi var. Çok ısrar ediyor:

Şöyle yazmış:Haklısın kardeşim sağol ama konuyu ortada paylaşmak istemiyorum .
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yıllık faiz %16600'a çıkmış. yani yurt dışına 1 milyon tl çıkarabilsek ve 1 yıllık borç versek 1 yıl sonra bize 167 milyon tl olarak geri verecekler...
    öyle bir şey olsa yeryuzunde fakir adam kalmazdı

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yabancılara tl borç vermek kârlı bir iş olmaya başladı. yurt dışında tl hesap açıp borç verip kazanç elde etmek mümkün müdür?
    bankalar yapabılıyor sanırım o işlemi sadece

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    6.20 civari su anda bizim icin rekabetci kur abi. Tabi her ay guncellenmesi lazim. Bunun alti yaramaz.
    o yanlış hesap
    kuru baskılayamayanların , milleti avutması için öne sürdüğü bir bahane şekli

o yüzden mi, ara malları , bekletip gümrükten çekmiyorlar :-)
    her ay dolar pahalanınca
    para mı bulamıyolar, yoksa yeaa işte rekabetçi kur ne güzel, daha çok ödüyelimde daha az kazanalım yuppi mi diyolar
    yahu tospik sen bu işlerden annıyan adamsın ..

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Fahrettin Altun'a twitter üzerinden DM atmak isteyen birisi var. Çok ısrar ediyor:

Şöyle yazmış:Haklısın kardeşim sağol ama konuyu ortada paylaşmak istemiyorum .
    Abi baktim profiline ukrayna da okumus denklik magduru biri. Konu bu olsa gerek.

Sayfa 747/946 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •