Öyle düşünme asıl yine yeniden yeşil sermaye kazanıyor garibanın 3,5 dolarından ne olacak
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazanlar çok çok önceden TL nin değer kaybını ve önlemini yazmış kişiler .
Hangi birine riayet edildi.
Edilmis olsa TL bu durumda mi olurdu?
Neyse birader haklısın diyeyim geçeyim .
Artık laf anlatacak mecalim de laf dinleyecek mecalim de kalmadı.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Ben senin ne demek istedigini anladim
Ben halki hicbir kosulda suclayamam, cunku onlara onderlik edecek yol gosterecek ve ornek olacak bir yonetim yok.
Ulkede bu kadar issiz varken, ekonomik kriz varken yoneticilerin asiri luks yasam surmesi dogru degil. Bu gelismemis toplumlarda olur.
Gecen erdogan konvoyu kisaltin diyordu. Yari yariya dusurseler herhalde hala konvoyda 50 arac olur. Yapilan saraylar, alinan ucaklar vs.
Devleti buyuten, itibar kazandiran seyler bunlar degildir. Bunlar gelip gecici heveslerdir.
Bir gun Binali Yildirim Malta ya geldi. O gun trafik hat safhaya cikti, cunku onlarca koruma danisman vs. Erdogan gelseydi halimiz nice olurdu.
Erdogan yoldan gecer yol kapatilir, cuma namazina gider millet yanina yaklasamaz.
2 ay once adanaya geldim. Sansima o gun Erdogan in mitingi varmis. Ic hatlari kapatmislar. O kadar insan perisan oldu. Adana havalimanini bilenler bilir kucuktur ama 2 saatte cikamadik.
Simdi bu nasil halkcilik bu nasil milleti anlamak. Birak halk sana yanassin, korkma bu kadar. Ulkede kimse agzini acamiyor, birak yanina yaklasip bir sey yapsinlar, bir soz soylesinler
Once sen liderlik gostereceksin ki halk seni dinlesin. Eger devlet tasarruf yapsa idi, halkta buna ayak uydururdu bir sekilde.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
omurga yeterince yerine oturdu ise artık hadi sen bi hava al ..
Yer İmleri