Mrb,
satış koşulu olarak; iz süren stop (yeni en yüksek kapanışlar yaptığında) başta belirlenen stop seviyesini en yüksek kapanış yaptığı günün en düşüğünün altına kaydırma ile ilgili formül nasıl yazabiliriz döngüsel olacak yani.
Mrb,
satış koşulu olarak; iz süren stop (yeni en yüksek kapanışlar yaptığında) başta belirlenen stop seviyesini en yüksek kapanış yaptığı günün en düşüğünün altına kaydırma ile ilgili formül nasıl yazabiliriz döngüsel olacak yani.
Grafikte olduğu gibi ama yeni en yüksek kapanışlar yapması koşul.
[attach=confıg]22436[/attach] grafik bu şekilde
Mantığı bu şekilde ilgilenecek arkadaş olursa çok sevinirim.[attach=confıg]22437[/attach]
Ayrıca, formül yazmaya ugun platform sunan, test imkanı olan, stop seviyeleri, para(risk) yönetimi ögeleri vb. Içeren c# dilinde (döngüsel olması lazım benim tarzıma göre ) komple bir portfolıo manager tarzında bir program yazabilecek , tecrübeli/piyasayı bilen program yazılımcısı arıyorum ücreti karşılığında.
Ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler.
Diger arkadaslarada aciklama yapayim c sarp programlama diline hakim meslek olarak bu isi yapan arkadasim var bir yazilim sirketi kurdu her turlu program android ios uygulama tasarimi yapmakta.
Robot algo tarafiyla ben ilgileniyorum kendi sistemini tasarlamak isteyen ancak kod bilmeyenlere ucretli ve faturali hizmet veriyoruz. Ben musteriyle ilgileniyor ne yazdiracagini iyice ogreniyor algoritmasini olur veya olmazina karar veriyorum kodcu arkadasimda yazili benim verdigim dogrultuda hazirliyor.
Bilginiz olsun ben kodcu arkadasimin destekcisiyim veya algo ayagiyim gibi dusunebilirsiniz.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Ek not arakdasımın algorıtmalarla ugrasacak, bırının sıstemını dınleyıp ona gore yazacak vaktı yok. Ayrıca borsa konusun da bilgisi sınırlı düzeyde. Bu sebeple soyleyecegınız stratejıyı anlatsanız dahi acaba orası nasıl işliyor sorusuyla karşılaşabilirsiniz.
BU sebeplerden oturu zaaten benımle beraber calısıyor. Ben sizlerin stratejilerini dinliyor kurguluyor repaint ihtimallerini ve başka ihtimalleri değerlendiriyor sıze sorular soruyorum. stratejiyi tam olarak oturttuktan sonra algorıtmasını konusarak veya bilgisayar üzerinde göstererek kurguladıktan sonra ben ona kurgulanmış bir algorıtmanın kodlamaya dökülmesi için gönderiyorum.
Stratejiyi tam sızın anlattıgınız bır bıcımde beraberce bana aktarmanız bile 1-2 saate maloluyor. Çünkü herkes kusursuz bir strateji aktarmıyor. Bana anlatırken soylenen stratejının repaint oldugu ortaya çıkabiliyor. Bu kurgu su sebeple repaint yapar diyorum mesela. Nasıl yani yok yapmaz diyor yarım saat repaint nasıl olabiliri aktarıyorum ilgili kişiye. Haliyle bu arakadaşım oturup bunlarla vakit öldürmek istemediği için borsa algorıtma tarafıyla ben ilgileniyorum.
Herşeyi oturttuktan sonra ona hazır bır stratejıyı verıyorum. O da alıp takır takır kodluyor.
Bunun haricinde bu şirketin tek işi robotculara algorıtma tasarlayıp vermek değil. Şirketin yaptığı işin %10'u algo robot işi %90 firmalara şirketlere program yazılım uygulama web programlama vb tarzı iş takıp sistemler ayrıca sosyal medya yöneticiliği vb gibi dallara ayrılıyor.
Yani bu şirket sanmayın ki kıytırıktan, robotculara kod yazmak için kurulmuş bir şirket değil. Şahıs şirketi de değil. Limited şirketi.
Yani büyük montanlı projeler geliştiriliyor. Bİr ayağıda algorıtma tarafı.
Sorular soranlar olmuş o bakımdan böyle genel bır acıklama yapmak istedim.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri