Sayfa 543/992 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bunun aracı kurumlar ile ilgili olanıda varmıdır acaba sn.myfinans ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şuradan kurum adıyla aratıp, raporlarda yer alan sermaye yeterlilik durumlarına bakabilirsiniz.
    https://www.tspb.org.tr/tr/kamuoyu-aydinlatma-formu/

2. Evettt
    Anketimiz açıldı...
    31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
    Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
    Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
    Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3459253

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Bu keresteyi rektör yapan zihniyetin taaaa amk....

Nihat Hatipoğlu: Ölmüş babanız yaşıyor mu?

ATV'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar programındaki diyalog sosyal medyada alay konusu oldu

https://www.dailymotion.com/video/x783quv

4.  Alıntı Originally Posted by Salih_BJK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum olacak.Yakın zamanda taksi plakamızı satacağız.Son 3 yıldır plaka fiyatları değişmedi.Bu saatten sonrada değişmeyeceğini düşünüyoruz. 1.5 milyon lira gibi bir para geçecek elimize.Ben diyorum ki dolar alıp faizde bekletelim.Bu şekilde aylık 600 dolar civarı getirisi oluyor.Abim ise TL olarak faize yatıralım diyor.O zamanda 26 bin lira civarı getirisi oluyor.Sizce mantıklı olan hangisi?Siz olsaydınız hangisini yapardınız?
    Birçok kişi sorunuza cevap vermiş ben de kendi açımdan bakacağım.
    Aşağıdaki grafikte, dolar kurunun son 17 yılda ulaştığı zirvelerden sonraki önemli değer kayıpları kabaca gösteriliyor.

Dikkat edilirse, 2001 krizinden sonraki toparlanma dışında yüzdeler 30'u aşmıyor.
    Dolayısıyla elinde büyük miktarda TL olan, hem dövizdeki yükselişlerden hem de faizden mahrum kalmak istemeyen bir yatırımcı, o günkü kurdan %20 dolara döndükten sonra, her %8 düşüşte bir %8 daha dolara geçerse 1) daha makul fiyatlardan döviz toplamış olur 2) oran %50'yi aşmadan kurda bir sonraki zirvenin görülmesi ihtimali gayet mevcuttur (Bu durumda kar realizasyonu yapıp yapmamak yatırımcıya kalır). Kurda yeterince geri çekilme olmaması ve döviz oranının düşük kalması durumu da, gelen faizin dövize yönlendirilmesi ile yavaş yavaş düzeltilebilir.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by kerem_goksoy Yazıyı Oku
    Hazır konu devlet garantisinden açılmışken döviz veya TL mevduat için yurtiçinde en güvenilir saklama aracı sizce hangisi arkadaşlar?
    - Yabancı sermayeli banka (Qnb, TEB, HSBC)
    - Yerli sermayeli banka (İşbank, Şekerbank)
    - Devlet bankası (Ziraat, Vakıfbank)
    - Devlet Eurobondu, Tahvili
    - Devlet Bankası Eurobondu
    - Yabancı Sermayeli Banka Eurobondu
    Bonus olarak;
    - Evde saklama
    - Banka Kasası

Farklı senaryolarda farklı sıralamalar oluşuyor kafamda. Getirileri gözardı edip sırf anaparayı korumayı amaçlarsak sizin sıralamanız ne şekilde olur? Başka ne gibi seçenekler eklenebilir listeye?
    TL Faiz ve güvenilirliğe birlikte bakıldığında bence zirvede Takasbank var; yani herhangi bir kurumdan açılabilen ve günlük nemalanan viop hesabı.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Ahmetg Guest
    başka banka hesabıma para gönderirken yüksek eft ücreti vermemek için bilyoneri aracı olarak kullanmak

şimdi vakıfbanktan eft yapmak istediğimde 7 liradan başlayan masraf alıyor (en uyuz olduğum durum, bankanın masraf alması) ancak bilyonere gönderdim mi 2.25 alıyor. ben de önce bilyonerdeki hesabıma gönderiyorum, ordan da göndereceğim banka hesabına. tabi bunu kendi hesabıma para gönderirken yapıyorum. ha bilyonerden masraf almayan banka hesabınıza gönderdikten sonra sağa sola istediğiniz kadar eft yapın.

8. merhaba ben geldim.mevduat faizlerine kizip şu hisseyi almış olsaydık 1 senede mevduattan kazandığımızı 1 ayda kazanırdık diyen kişi o benim işte 1 ay oldu -%7 içerdeyim.

Sayfa 543/992 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •