aradaki fark eger bizi temizlerse anele adam gibi iş yapıp ticaret yaparsa yalan dolan işe kalkışmazsa birşeycik olmaz ama hiiseyi 4 tl götürüp buraya düşürmesi .anel plaza degerinden çok düşük göstermesi .farz edelim dava düştü .sevinecek olan biziz .yeni dava gerekçeleri kurtulması imkansız hiç acımam o nasıl cebini düşünüyorsa ikde bir maliyet diyorsa kardeşim ben senin tahtanda 400 bin dolar kaybetdim sen 35 kuruşdan mal aldın..şirketin içini boşaltdın .çok bilmiş avukatınız bu işleri çok iyi bilir.
1faliyete geçmezsen
2 satış yapmazsan
3 bir yıl içinde gönüllü çagrı seni kurtarmaz
4 benimle adam gibi anlaşıp el sıkışmazsan yukardaki seçeneklerden birini yaparsın .
5 yeni dava seni selim sayılgandan kötü eder .o binanın degerini şirketin degeri tespit ettirirsem delige degil yedigin cezalardan iflas bayragı çekersin ben hakkımı alırım ha bugün ha yarın sen nasıl acımadan bu kadar vicdansızlıgı yaptınsa .ben pes etmem satan satttı ben kaldım ..önümüzde mahkeme benim zmanla problemimiz yok ..sizn aceleniz var ..birde ceza yesen oy kulanmazsan capiatlda seni kurtarmaz ..metre karesi 4 bine halı vermezler sen akılı binaya degeri bu diyorsun .ben burdayım sende burdasın iş uzamış tın ...dava yenilemek için uygun zmanı çok iyi biliyorum ...
Yer İmleri