Sayfa 563/992 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Buradaki konu bankanın 25 verip vermemesi değil. O tarihe kadar Maliyenin bu tip ürünlerde stopajı %10 olarak uygulama ihtimali çok yüksek olduğu için stopajı üstlenip üstlenmediği.Eğer stopaj kaç olursa olsun, 0 veya 10, ben üstleniyorum ve sana net %25’i garanti ediyorum diyorsa sorun yok. Ama brüt 25% faizi garanti ediyorum, şu andaki stopaj da 0% gibi bir ifade kullanıyorsa o zaman sorun var. Çünkü büyük ihtimalle bu tip ürünlerde stopaj 10% olarak ilan edilip uygulanacak zaten şu anda ilgili üründe 0 stopaj olduğu da bankanın kendi yorumu, Maliyeden henüz gelmiş bir cevap bulunmuyor. Çünkü yapılan, 0% stopajın ruhuna aykırı ve bir nevi arkasından dolanmak. Dolayısıyla sözleşmede geçen 25% ifadesinin brüt mü yoksa stopaj sonrası kalan net getiri mi olduğunun çok çok iyi incelenmesi ve araştırılması gerekiyor.Bu konuda bankadan çok net, şüpheye yer kalmayacak bir cevabın istenmesi lazım hukuki olarak.

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Repo ne kadar zaman kapalı kalacak acaba?Bu sürdürülebilir mi?
    Dolardaki sakinliğin önemli sebeplerinden biri de bu galiba piyasada TL kıtlığı başladı.
    Sürdürülebilir, zira repoyu kapatıyor ama repoya konu olan likidite açığını vermeyeceğim demiyor sadece 1 hafta vadeli %24 basit faiz ( Yıllık bileşik faizi:%27.05) ile vermek yerine %25.50 basit faiz ve 1 gün vadeli (Yıllık bileşik %29.03) ile veriyor.

Kabaca 2 puan bileşik faiz artışı olmuş gibi düşünebiliriz,ama fonlamayı her daim sürdürüyor. Bu nedenle sürdürülemez değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    krdmd hocam
    Bugun butun faizleri alirsin

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bana denilen .cuzdan da 25 yazacak ama stopoj oranin in ne oldugu gozukmeyecek ve sozlesme yapilacak.banka 1 yil sonra enflasyon 25 altinda kalirsa numara cekebilirmi sizce sozlesmeye ragmen ?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türkiye'de yaşayan biri olarak lütfen böyle sorular sormayın

Avukat gibi okusanız da sözleşmeyi onlar sizden her zaman bir adım önde olurlar

7. ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'ye ABD ile ticarette vergi avantajı sağlayan Genelleştirilmiş Tercihler Sistemi kapsamındaki ülkeler listesinden Türkiye'nin çıkarıldığını açıkladı. Söz konusu karar 17 Mayıs'tan (bugünden) itibaren geçerli olacak

AA'nın haberine göre; Türkiye'nin GTS programından yararlanmasını mümkün kılan ekonomik seviyenin artık üstüne çıktığını vurgulayan Trump, söz konusu kararın 17 Mayıs 2019'dan itibaren geçerli olacağını belirtti.

Enişte bir öpücük kondurdu gene, demek ki ekonomik seviyemiz arttığı için bizi kıskanıyorlar.

8. http://www.patronlardunyasi.com/habe...rcanmis/220433

"Dikkatlerden kaçmış bir harcama kalemi: Ocak-nisan döneminde bahçelere 10 milyon 114 bin TL harcanmış

Kim diyor kamu iğne bile alamıyor diye.

Sayfa 563/992 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •