Sayfa 566/992 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Cep telefonumdan da girmiyor...internet şubesine girişi açılmıyor..

2. Hata sistemlerinde de olabilir... benim ki de şimdi açıldı.. sabahtan beri uğraşıyordum...

3.  Alıntı Originally Posted by sihirbaz Yazıyı Oku
    Bizde 1 yıllık bir mevduatta 3 günde büyük talep gelip kotanın dolması pek olası görünmüyor. Kaldı ki bu ürünü kamu bankaları epey zamandır satıyor. Çok büyük ihtimalle stopaj belirsizliğinden dolayı durduruldu.
    Aynen olabilir.lakin 1 mayista yayinlanan resmi gazetedeki tebligde degisken faize 0 diyor bu açık..buyuk ihtimal oran belirtmeden enflasyon +4 lere 0 olacak ..bu arada bankalarda kafalarinda sabit bir faiz belirleyip +3 deyince isler karisti bence ..

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Asiri talep olmus .kotalar dolmus.biz nasil oluyor derken millet bitirmis.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yalnız herkesin rast geldiği MT'lerin söğüşlediği amca teyze grubu tek haneliden uzun süre mevduat bağlayanların gözü dönmüştür bu rakamları görünce haklısınız ama şuan kota ekleseler ben gene çekimserim

YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Aynen olabilir.lakin 1 mayista yayinlanan resmi gazetedeki tebligde degisken faize 0 diyor bu açık..buyuk ihtimal oran belirtmeden enflasyon +4 lere 0 olacak ..bu arada bankalarda kafalarinda sabit bir faiz belirleyip +3 deyince isler karisti bence ..
    bu bankalar ne oldu da enflasyon üzeri reel kazanç verme çabasına girdiler acaba, nasıl ikna olundu bu işe kafamda deli sorular

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu bankalar ne oldu da enflasyon üzeri reel kazanç verme çabasına girdiler acaba, nasıl ikna olundu bu işe kafamda deli sorular
    Bana da ziraat mt çok talep olduğunu ve yetismeye calistiklarini söylemişti. Biraz spekülatif gelmişti ama doğru galiba.
    Bu arada ben vadedeki ilk 15 gün dolmadan hatadan döneyim dedim ve%30'unu likit fona çevirdim. 15 gunluk zarara girmeden cekebilecegimmax. Miktarı aldım. Çünkü tufe'yi doğru hesaplayacaklarina dair güvenim baya düştü son zamanlarda.

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şekerbank 250k için 24 verdi.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Şekerbank 250k için 24 verdi.
    25 Vermesi Lazım...

Sayfa 566/992 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz