Sayfa 593/992 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bloombergte TEB müdürü eger faiz 27 olursa ekonomi düzlüğe cikacak dedi.. dolarizasyon tamamen biter dedi.. sizlerin dusuncesi nedir?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bende ayfondan sonra bir hawai patlatim diyordum ama yarın öbür gün programları güncellemezse bunlar sıkıntı olabilir
    Benimki de Huawei. İyi haber şu ki mevcut kullanılan telefonlar güncellemeye devam edecekmiş. Yeni alınacaklar güncellenmeyecekmiş. (Bugünkü Sözcü'de yer alan habere göre)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Bloombergte TEB müdürü eger faiz 27 olursa ekonomi düzlüğe cikacak dedi.. dolarizasyon tamamen biter dedi.. sizlerin dusuncesi nedir?
    Bence net 27 olmalı. Yani ya 0 stopaj, ya da 30 ama normal stopaj gibi birşey. 27 brüt halen çok düşük görünüyor. 30 iyidir...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    %27 stopaj desteği olmaz ise yetmeyebilir. Ama %26 mevduat faizi olursa ve stopaj desteği getirilirse yetebilir.

Bu devletin kararı 20 milyar TL stopaj gelirinden feragat edip 100 milyar TL'lik faiz tasarrufu mümkün.
    Ama devlet kendi gelirinden feragat etmek istemez ise geriye bu faiz maiyetini piyasaya ve halka ödetme seçeneği kalıyor .

O maliyet te ne yazık ki az değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    çok ah alıyorsun çooook
    Ciddi olamazsiniz. Sayemde dunya para kazanan oldu. Dualarla ayaktayim diyecegim ama hep zarar hep zarar.

Not: yazdiklarim genelde latife tarzinda olup, bunu anlamayip yatirim yapan birine diyecek lafim yoktur.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    güncellemeyi erken kesebilirler bahri hocam.
    android in resmi sitesinde mevcut cihazlar hizmetlerden yararlanacak diyor ama adı üstünde ticaret savaşı her şey olabilir beni 2 sene daha idare etsin cihaz razıyım ayfon kalitesindeki cihazı huavey 1600 liraya üretince ortalık karıştı

8. Elimdeki tl nin 1/3 ile İng para piyasası fonu aldım, 1 puan civarı farkı vadeli ile, bakalım getirisi nasıl olacak.

Sayfa 593/992 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •