Arkadaşlar size son yazımı yazıyorum. Aslında bu yazı birkaç sevdiklerim için.
Biliyorsunuz şahsıma düşmanlık yaparak uzaklaştırmaya çalıştılar ve sonunda çok sevdiğim hisseden küstürdüler. Hayatımda ilk kez tüm portföyümü taşıdığım ilk ve tek hisseydi. Önceleri yıllardır takip eder, iki dönem üst üste kar açıkla sana kavuşayım derdim. 2 yıl önce bu hayalim gerçekleşti. Artık kar eden bir şirketti. 7** liradan maliyetlendim. Başladım beklemeye. Al sat için almadım. Bekleyecektim yıllarca. Ne zaman olaylar terse döndü, iki dönem üst üste zarara geçti bıraktım hisseyi.
Şimdi yazacaklarımdan kimse üstüne alınmasın. Arkadaşlar yatırım yaptığınız şirketin mali yapısı ve rasyoları iyiye gidebileceği gibi kötüye de gidebilir. Bunun altından çapan oğlu aramayın. Birazcık mantıklı düşünün. Şimdi dünyanın güzide firmasının işi gücü bitti dencm'ın üç kuruşuna mı göz koydu da üç kağıtçılık yapsın. Ya yapmayın ya. Böyle yatırımcı olunmaz. Tabii size hep gerçekleri sunduğumdan bazıları bundan rahatsız oldu. Madem sahtekar bu şirket niye bekliyorsunuz. Sizi zorla mı tutuyorlar...
Arkadaşlar böyle yatırımcı anlayışı olmaz. Birbirinizle faydalı şeyler paylaşın. Bilgi konuşun. İnsanlara yararlı olun. Şirkete ne yapması gerektiğini kararlaştırın yazın. Yatırımcı ilişkileri var. Ha fayda getirmiyorsa yatırımlarınızda ısrar etmeyin. Başka hisse mi yok.
Şirkete 8 kez yazı yazdım. Hepsinin maili ve cevapları duruyor. Önerilerimi Yönetim kuruluna bizzat ileteceklerini ve ilettiklerini de bildirdiler. Yapacak başka bir şey yok. Şirket gerçekten zor günler yaşayamaz mı. Onlar bunun farkında değillerse öneri sunarsınız. Baktınız olmadı başka yatırımlara geçersiniz. Kimseyi suçlamakla olmaz.
Şahsıma yapılan suçlamaları anlayabilmiş değilim. Kimi yönlendirmişim.
Her işte bir hayır vardır. Hakkınızı helal edin arkadaşlarım. Hoşçakalın...
Yer İmleri