Dolar bazlı 2005lerdeyiz birkaç sayfa önceki tabloya göre. Acaba 2002lere gider miyiz?
Değerli forumdaşlar,
8,40/6,10=>1,37 Bu şekilde hesaplanmıyor mu? Yani 2004 seviyesi daha yakın gibi öyleyse. Bir de borsadaki yabancı payını yıllara göre gösteren bir tablo, aynı zamanda bugünkü güncel durumu da gösteren bir link var mı? Teşekkürler.
8,40/6,10=>1,37 Bu şekilde hesaplanmıyor mu? Yani 2004 seviyesi daha yakın gibi öyleyse. Bir de borsadaki yabancı payını yıllara göre gösteren bir tablo, aynı zamanda bugünkü güncel durumu da gösteren bir link var mı? Teşekkürler.
Evet doğru demişsiniz. Ben yanlış hesaplamışım. 1.37 centlerdeyiz.
Akbank ta ALE ve ANL var ama Akbank direkt te sadece bir tane görünüyor ve adı da yazmıyor. Her ikisini de almak istersek ne yapmalıyız bilgisi olan var mı?
Akbank ta ALE ve ANL var ama Akbank direkt te sadece bir tane görünüyor ve adı da yazmıyor. Her ikisini de almak istersek ne yapmalıyız bilgisi olan var mı?
ANLyi Alternatifbank şubeleri satıyor, ben ordan almıştım. Bir de TEFAStan alabilirsiniz diye düşünüyorum.
İkisinide almak için Akbank ve Alternatif Bank'ta ayrı ayrı hesap açmalısınız. ALE ve ANL Akpörtföy tarafından yönetilen fonlar fakat ALE Akbank'tan alınabilirken ANL Alternatif Bank'tan alınabilir.
Yer İmleri