Sayfa 181/1000 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    Secimden sonra imf ile yola devam edilecek . imf den gelecek orta vadede 40 ila 50 milyar dolar ulkeyi normallestirecek ve dolarin atesi dusecek 5 li rakamlara dogru, dolarizsayon olmus olan halkinda satisa gecmesi ile durmus yilmazin dedigi gibi ise tcmb.gerek rezervden gerekse aciga sattigi dolarlari kar ederek yerine koyacagini dusunuyorum. Borsa endeksi icin de ilk etap 100 bin devaminda 120 bin olacagini kanatideyim .ytd.
    Dostum çok iyimsersin.
    Bana Polyanna'yı hatırlattı.
    Bu zamana kadar düzgün işlememiş bir mekanizma potansiyelin üzerine çıkamaz gibi.
    Potansiyel de belli.
    Cidden dediklerin olsun isterim ama ümidim yok.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    Secimden sonra imf ile yola devam edilecek . imf den gelecek orta vadede 40 ila 50 milyar dolar ulkeyi normallestirecek ve dolarin atesi dusecek 5 li rakamlara dogru, dolarizsayon olmus olan halkinda satisa gecmesi ile durmus yilmazin dedigi gibi ise tcmb.gerek rezervden gerekse aciga sattigi dolarlari kar ederek yerine koyacagini dusunuyorum. Borsa endeksi icin de ilk etap 100 bin devaminda 120 bin olacagini kanatideyim .ytd.
    İmf adı geçse dolar önce yukarı yapmaz mı sonrasında düşüş olur diye sesli düşünüyorum ytd

3.  Alıntı Originally Posted by skorpion Yazıyı Oku
    Başkanlık sistemi geri alınacak ,damat ekonomiden görevden alınacak, suriyeliler ülkelerine geri dönecek , suriyedeki askeri unsurlar geri çekilecek hamside kavağa çıkacak mı :D
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Madem bu iş bu kadar kolay neden IMF e gitmiyoruz yahu. Durduğumuz kabahat. Ülke güllük gülistanlık olacak çıcekler bocükler. IMF aspirin gibi birşey zaar her derde deva demekki.

5. Imf bu hukumetle anlasamaz hele ki s400 alma cilginligi olursa %10 ihtimal sıfıra düşer abd engel koyar direk
    Yazin ve 2019 sonu dolari 8 lerde gorursek sasirmam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Durun yahu...

Hemen itiraz etmeyin...

Şurada, bu başlıkta, tatlı tatlı hayal kurmaya bile izin yok anlaşılan.

7. Her şey mümkün.
    Hemen ön yargılı olmayın.
    Olmaz denen neler oldu.
    Az da olsa ihtimali var IMF olayının.
    Sorun şu.
    Açığa satılan dolarlar vadesi gelindiğinde nasıl geri alınacak.
    Zarar yazılıp yüksek kurdan mı..
    ....

Kiraz da 5 lira olacak mı?

Sayfa 181/1000 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •