-

Originally Posted by
bahri
o da bir şey mi 8 ay önce kasko yapalım dedik 6.05 maliyetle bekliyoruz elimdeki TL dolara kasko oldu

ama psikolojik olarak rahatım en azından her ppk toplantısında daha az strese giriyorum ayrıca Bloomda dolar galaksiler arası seyehat yaparken faizler inmeli inerse üretim ekonomisi olup japonya oluruz diyen ekonomistleri daha rahat izleyebiliyorum

ama yine de arada sinir krizi geliyor tabi
Tam kaskoluyum artık 
Perte çıkarmaz umarım..
Ppflerin de tadı yoktu 24.5'lerde dolanıyor gösterge 26 mevduat 28-29 olmalıyken.
Blooma zaten hiç laf yok..
İzlemedim ama Işık Ötke duman saçıyormuş diyorlar.
Onunla portföy oluşturan yatırımcıya ne diyeyim..
..

..
-
Kazandığım dolarda , kazanacağım TL ' de . Düşse de kardayım , çıksa da . Amerika gibi her türlü kazanıyorum arkadaşım. Nobel verirler artık, kaç milyon dolardı ödül , 3 müydü?
-

Originally Posted by
Purplee
Tam kaskoluyum artık

Perte çıkarmaz umarım..
Ppflerin de tadı yoktu 24.5'lerde dolanıyor gösterge 26 mevduat 28-29 olmalıyken.
Blooma zaten hiç laf yok..
İzlemedim ama Işık Ötke duman saçıyormuş diyorlar.
Onunla portföy oluşturan yatırımcıya ne diyeyim..
ışık ökte geçen akşam izlediğimde mevduat faizi 27 28 olsun bakın bakalım dolarizasyon kalır mı dedi
-

Originally Posted by
dimitris
Kazandığım dolarda , kazanacağım TL ' de . Düşse de kardayım , çıksa da . Amerika gibi her türlü kazanıyorum arkadaşım. Nobel verirler artık, kaç milyon dolardı ödül , 3 müydü?
Ben de aynı stratejideyim ama tam ters pozisyonda kazandığım TL'de kazanacağım dolarda. Full hedge.
-

Originally Posted by
bahri
ışık ökte geçen akşam izlediğimde mevduat faizi 27 28 olsun bakın bakalım dolarizasyon kalır mı dedi

Şaka ile karışık bir video paylaşmam gerek sizinle 
https://twitter.com/BloombergHT/stat...49133981663232
Eh gidi eski kurlar..
..

..
-

Originally Posted by
vicente
Abd verisini hic sevmedim
Trump fed i hirpalar bu veriyle
Kisa bi duzeltme gelebilir belki
Az bisey ilk kez kar aldim dolarda aylar sonra
Tr nin durumu belli batik dxy uzun vade cok etkilemez de veri cok kotu kısa da sevmedim
Dolarda trend değişikliği cok zor arkadaslar
Kisa vadeli trump kesin laf eder sinir olmamak icin 6 dan alirim tekrar duserse o da
-

Originally Posted by
bahri

Bu ekran yıldızlarını, ibreti alem için, bir aylığına ekonomi yönetimine getireceksin...
Eminim, başarısızlıklarına mutlaka bir diyecekleri olacaktır.
Bu iri yarı ekran analistlerinin adı bizim aramızda "kalın mok"...
En iyi becerdikleri iş odur.
-

Originally Posted by
rxpu
Ben de aynı stratejideyim ama tam ters pozisyonda kazandığım TL'de kazanacağım dolarda. Full hedge.
Cümleyi anladım ama nedenini anlamadım . Neyse her şeyi de anlamaya çalışma ukalalığına girmeyim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri