Sayfa 214/1000 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Dikkat ettiniz mi birileri formda değişik konular açıp konuyu uzattıkca uzatarak dikkatleri nasıl dağıtıyor. Tıpkı kahinat lideri REYİZ in eğitim alanında olur olmadık ve toplumda tepki çeken eğitim sistemi değişikliklerini gündeme getirerek toplumu ekonomik gerçeklerden uzaklaştırma amaçlı CAMBAZA BAK CAMBAZA oyunları gibi.

2. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Birde üç aylık hayat varsa niye o kadar pahalı hiç yatırıma uygun değil o zaman kira değil mülk olarak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Elektrik faturası geçen ay 0.50 krş geldi bu ay 4 lira otomatik ödeme olmayanları öpmeye çalışıyorlar anlamadım

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Elektrik faturası geçen ay 0.50 krş geldi bu ay 4 lira otomatik ödeme olmayanları öpmeye çalışıyorlar anlamadım

konuyu anlamadım,açsan biraz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Konu açık değil mi 50 kuruşluk tüketime bile fatura çıkartıyor elektrik şirketi kağıda yazık be

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Konu açık değil mi 50 kuruşluk tüketime bile fatura çıkartıyor elektrik şirketi kağıda yazık be

krş yuvarlma yapılıyor diye biliyom
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Fetö ve onu devletin kılcal damarlarına kadar yerleştirenlerin hangi soya mensup olduklarını merak edenler varsa şu videoyu iyice izlesin https://www.youtube.com/watch?v=JNOenH31ZUQ

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Konu açık değil mi 50 kuruşluk tüketime bile fatura çıkartıyor elektrik şirketi kağıda yazık be

Eskiden 15TL'nin altına fatura göndermiyorlardı. 3 ay bekliyorlardı. Demek ki faizler %25-30'u vurunca buna da göz diktiler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 214/1000 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •