Haftalık görüntü bu şekilde kanal alt bandına geldik,Yukarı dönüş başlamalı önümüzde'ki haftadan itibaren yoksaaaa,
Sevgili Dandanakan abim, değerli bilgemin kaleme aldığı yukarıdaki yazıyı başucu kitabı haline getirdim, yaklaşık Şubat ayı başından bu yana nakitte bekliyorum. Arada suya girip çıkıyorum ama, öyle çook uzun süre kalmıyorum o yüzden biraz bunaldım, en azından para kaybetmemeyi öğrendim, bu vesileyle değerli bilgemin ellerinden hasretle öperim
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Öncelik'le sayın T/A ve Donkişot üstad'a ben'de selam ve sevgilerimi ileteyim.
Yukarıda'ki bilgiler uygulayabilen için gerçekten değerli bilgiler,fakat insanoğluyuz işte her daim uyamıyoruz kurallara.
Ama en azından ihtiyaç olmayan meblağ ile bir yatırım yapmışız,şimdilik zarar'da olsada ihtiyaç olmadığın'dan sadece zaman kaybediyoruz diye teselli edelim işte kendimizi selim hocam![]()
Selam ve hürmet bizden...
Bir süredir bu sayfadan da piyasalardan da rahatsızlığımdan dolayı uzağım...
Bu demek değildir ki; elimde hissem yok...!!!
Her daim %100 maldayımdır...
Malum ben yatırımlık düşünüyorum ve temettülerimi alıyorum...
Yukarıdaki maddelenmiş tavsiyeler çok güzel ve uygulayabilen mutlaka başarılı olur. Fakat duygusuz yatırımcı olmak şartı ile...
Duygulardan uzak kalamayanlar (benim gibi) uygun zamanda alıp yatırımcı mantığı ile satış için uygun zamanı beklemelidir. Beklerken de temettü alabileceği veya bedelsiz alabileceği hisseleri seçmelidir...
Benim şu anki stratejim bu yönde. Sürekli AL/SAT ile daha fazla kâr elde edilebilir ama bu durumda da sıkı çalışma, takip ve duygusuz olmak gerekiyor...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri