Sayfa 272/1000 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Adamlar öyle bir inandiriciligini yitirdi ki.
    YSK okayinda kardeşim seçim iptal ve belediyeye kayyum dedigimizde millet hade len diyordu.
    Seçim iptal edilirse neymiş mazbata Ekrem baskanda kalirmis vs.vs.
    Şuan ki durum ne seçim iptal edildi ve İBB başında şuan vali var yani kayyum atandı.
    İşin tersi hala millet yok yapamazlar diyor yahu yaptı adamlar koskoca İstanbul'un başında şuan kayyum var yahu.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Rahip olayı kullanılabilecek son noktaya kadar kullanıldı. Bunun bahanesiyle dolar 5 ve 6 lira arasına yerleştirildi. 3.5 ten kalkan dolar 5.5 ta yerine oturdu . Kimse de bir şey demedi. İstanbulmuş, ne istanbul 'u kardeşim adam 52 aldı.

S- 400 olayı da benzer şekilde kullanılacak.

Gündem oluşturup bir şey hakkında konuşmamızı istiyorlarsa, bilinki asil konuşmamız gereken o konu değildir.

[QUOTE=dimitris;3488326]Rahip olayı kullanılabilecek son noktaya kadar kullanıldı. Bunun bahanesiyle dolar 5 ve 6 lira arasına yerleştirildi. 3.5 ten kalkan dolar 5.5 ta yerine oturdu .
    Kimse de bir şey demedi. Kimse bir şey demedi mi

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Papazdan sonra yerli ve yabancı kimse s400 geleceğine inanmiyor.
    Adamlar inandırıcılığını yitirdiğinden dolayı devamlı s400 alacaklarini teyit ediyorlar ancak piyasa s400 fiyatlamasini inatla yapmıyor bu kadar basit aslında. Bu bademler aslında bütün güveni papazda kaybettiler kime sorsak yok ya ABD yi karşılarına alamazlar diyor ama alacaklar çünkü mecburlar, zaten iflas etmiş bir ekonomi varken hazır krizi yıkacak ABD varken bu fırsatı kacirmazlar ve gerekirse haziran secimlerinide ertelerler ne olacak bir KHK ya bakar yada YSK erteledim der biter kim takar gerisini.
    Papaz olayı ile S-400 olayının farkı,ilki 2 ayaklı ABD ve Türkiye arasında olaydı ,ikincisi ise 3 ayaklı bir olay,burada Rusya da tahtaravallinin diğer ucunda S400 ü alsan da büyük maliyeti var almasan da.Ama gözüken almaları kesin gibi,nedenini burada yazmayacagim ama dün DW'de satır arasında -dikkatli okuyanlar için- yazıyordu.Peki piyasa bunu niye hala fiyatlamıyor,büyük oyuncular hala pozisyonlarını ayarlayamadılar ondan bence,Tabii kamunun kurlarda ve faizlerde fiyatları suni dengelerde tutmak için büyük çaba göstermesinin de bir etkisi var .Ama gerçek fiyatlamanın yapıldığı piyasalar da var, o da CDS piyasası ,oradaki piyasa gerçek, fiyatların doğal dengesinde oluştuğu ,dışarıdan müdahale edilemeyen bir piyasa. CDS 'lerin 500 ü aşmasindan , nasıl bir dalganın üzerimize geldiğini anlayabiliyoruz.

5. Yahu adamlar koalisyon vb. Neyse ne yüzde 52 aldimi aldı ve bu oy oranı başkanlığa yetiyormu yetiyor yani ortada bir sıkıntı yok.
    Dolar 10 TL de olsa hatta 20 TL de olsa bu adamalarin kemik oyu yüzde 50 altına düşmez, Venezüella nasıl maduro maduro diye yüzde 1 milyon enflasyonla orgazm oluyorsa bizdede bir şey olmaz .
    Hani ben ciddi anlamıyorum s400 alınmazmis, yahu sebep ne dolarmi artar yahu artsın adamın umrundami.
    Bu adamların tek derdi kriz yaratıp nemalanmak yahu bu kadar basit.

6. Açılım yıllarında Fetö'nün .ötünü yalayan 300 ********. Birzamanlar adamdan saydığımız çok kişi var içlerinde, bunlar şimdi nerede ne işler yapıyor iyi izlenmeli..

300 aydından bildiri; "Ergenekon karartılmasın, derinleştirilsin"
    https://www.haberturk.com/gundem/hab...dindan-bildiri

7. Aynen deniz üstadım turizm sezonu açılırken Ruslardan kemiksiz minimum 15-20 milyar dolar bekleniyor, uçak krizinde Davutoğlu ben emir verdim ben vurdurdum uçağı dediğinde turizm sezonunda gördük olanı adamlar hem turizmde gelmediler hemde kicikirik bir domates almiycaz dediğinde gene gördük olanlari.
    Rusya öyle tamda turizm sezonu öncesinde ve yaş sebze meyvenin tavan yaptığı bir dönemde kenara atılacak bir oyuncu değil.
    Şu anki olası devalüasyon adamalarin işine geliyor benim gördüğüm bu kadar basit. Ani ve yüksek devalüasyon ve sonrasında konsolidasyon alıştık artık.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    [QUOTE=murlak;3488363]
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Rahip olayı kullanılabilecek son noktaya kadar kullanıldı. Bunun bahanesiyle dolar 5 ve 6 lira arasına yerleştirildi. 3.5 ten kalkan dolar 5.5 ta yerine oturdu .
    Kimse de bir şey demedi. Kimse bir şey demedi mi
    Adam kazandı.

Sayfa 272/1000 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •