bari yaprak sarmamızı yunandan kurtarsak ...
bari yaprak sarmamızı yunandan kurtarsak ...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Eğer aynı cinsten 2 olay olmadı ise, çok iyi bildiğim ve yaşadığım süreç tam bir yanlış anlamaya sebep olmuş. Sn balaban yazılanları okuduysa gülmüştür herhalde, farkında olmadan yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum diye.
Eğer aynı olaydan bahsediyorsak (ki öyle düşünüyorum) bir hata var Sn Bora Yaşar'ın yazılarinda. Kişinin tekniği ve analizi yoktu denmiş, vardı. İyi sistem yazar, ücretsiz dağıtırdı ve çok iyi bir EW ci idi.
Forumdan hep beraber ayrıldık ve arkadaşın blogunda toplandık, 25-30 kişi kadar. Önceleri herşey çok iyi idi. Ta ki ortak portföy yapılıp işlemleri sadece arkadaş yapıncaya kadar. Ben bağımsız kalmayı tercih edip portföye katılmadım (bağımsızlık güzel bir şey). Sonuç felaketti, ciddi bir kayıpla sonuçlandı ve diğer arkadaşların portföyü eridi gitti. Blog dağıldı.
Çok üzüldüm çünkü bilgi yönünden büyük kazanım elde ediyordum. EW ile o zaman tanıştım. Arkadaşın, Sv Taka'nın, baboli ve Yalın'ın sayesinde çok şey öğrendim.
Son darbe olmasa mükemmel bir ortamdı.
Yazmak ihtiyacı duydum.
Evet konu ve olay da buydu...
Ben geçmiş gün analiz kısmını atlamışım ya da elime geçmemiş...
Sn balaban'la (Bahriye hanım) bir şekilde tartışıp ayrılmıştı hissenetten bu forumdaş...
Çok yararlanırdı herkes başlıkta paylaştığı anlık al-sat önerileriyle...
Sonrası ve blog olayı iyi olmamış anlaşılan...
Nereden nereye.
Bu konularda hafızam pek iyi değildir.
Ama bilgi ve paylaşımın ne kadar yararlı ve de karlı olduğunun açık bir örneğiydi o zat...
Adını da hatırlayamadım doğrusu...
Teşekkürler Sn JAS:
Diğerlerini bilmem ama Petkim dolar fazlası var diyemeyiz .
Şöyle fazlası var. Star ortakligi için ödemesi gereken 240 milyon doları bu sene ödemesi gerekir iken ödemeyecek.
Fazlalık denilen bu.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Akar'dan F-35 açıklaması: ABD anlaşmadan cayarsa kendi dünyamızı kurarız
Akar: S-400, Haziran'a yetişmeyebilir, önümüzdeki aylarda gelecek
Akar: S-400 anlaşması imzalandı ve bitti. Bu böyle bilinmeli
Yer İmleri