-

Originally Posted by
murlak
Senin SMART beni batırdı borsa uçtu bu çakıldı
Haklısın beni de yanılttı...ama geleceği n şirketi
-

Originally Posted by
cumartesi71
Tahminen, full dolarda olanlara bayramda para lazım olacağı için bozduranlar olabilir.Bir kısım da borsaya para gireceği için dövizden hisseye geçiş yapmış olabilir.
Doğru tesbit
-

Originally Posted by
rosense
6.08 takibimde. İndikçe topluyorum.
-
-

Originally Posted by
EGEDUK
Son dakika! Dışişleri Bakan Yardımcısı Kaymakcı Avrupa Birliği'nin Türkiye raporuna ilişkin, "Raporda yer alan haksız ve orantısız eleştirileri kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
Raporun katılım perspektifinden uzak bir dille yazıldığını belirten Kaymakçı, "Türkiye sapasağlam yerinde duruyor, Türkiye Avrupa'nın parçasıdır. Türkiye, engellere rağmen sürece sahip çıkıyor" ifadesini kullandı.
Bir derneğe üye olmak için başvuruyorsunuz...
Dernek üye ve yöneticileri sizi aralarında görmek istemiyorlar.
Yıllardır kapı önünde bekletiyorlar.
Elinize ev ödevi veriyorlar . Bunları yap gel diye.
Ödevi uygun bulmuyorlar. Kırık not veriyorlar.
Sen hala "ben bu derneğe girmek istiyorum. Verdiğiniz kırık not yok hükmündedir. Ne yaparsanız yapın ben adayım" diyorsunuz...
Komik oluyorsunuz.
Avrupa'da Erdoğan'ın görüşebileceği, kıytırık bazı Balkan ülkeleri hariç, ülke ve yönetici kalmadı.
-

Originally Posted by
dandanakan1453
Haklısın beni de yanılttı...ama geleceği n şirketi
Ne güzel yanılan yanılana. Bende bu durumda kandırılmış oldum. Gerçi herkes kandırılabiliyor değil mi? Allah affetsin!
-

Originally Posted by
EGEDUK
Son dakika! Dışişleri Bakan Yardımcısı Kaymakcı Avrupa Birliği'nin Türkiye raporuna ilişkin, "Raporda yer alan haksız ve orantısız eleştirileri kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
Raporun katılım perspektifinden uzak bir dille yazıldığını belirten Kaymakçı, "Türkiye sapasağlam yerinde duruyor, Türkiye Avrupa'nın parçasıdır. Türkiye, engellere rağmen sürece sahip çıkıyor" ifadesini kullandı.
Allah iyiliğini versin .
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Bir derneğe üye olmak için başvuruyorsunuz...
8
Dernek üye ve yöneticileri sizi aralarında görmek istemiyorlar.
Yıllardır kapı önünde bekletiyorlar.
Elinize ev ödevi veriyorlar . Bunları yap gel diye.
Ödevi uygun bulmuyorlar. Kırık not veriyorlar.
Sen hala "ben bu derneğe girmek istiyorum. Verdiğiniz kırık not yok hükmündedir. Ne yaparsanız yapın ben adayım" diyorsunuz...
Komik oluyorsunuz.
Avrupa'da Erdoğan'ın görüşebileceği, kıytırık bazı Balkan ülkeleri hariç, ülke ve yönetici kalmadı.
Putin haricinde pek yurtdışına çıkmıyor artık, yanılıyor muyum?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri