Sayfa 733/992 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad bahsiz murpy pesimi birakmiyor. Gecmedi nedense. Al tusuna bastim mkk fiyati cikti karsima. Onayliyormusunuz dedi. Evet e bastim. Isleminiz tamamlanmistir mkk bitince size bilgi verilecektir dedi gulen yuz cikti. 13.30 da gecer dedi admustafa ustad
    Baktim yok. Mt yi arayamadim. Hesap hanimin uzerine ������
    Yatırım hesabınız yoksa ve ilk defa açılacaksa belki o yüzdendir.Yatırım hesabı açarken testte yaparlar.Test sonucuna göre açılıyor hesap.
    Hesabın sizin olmaması iyi olmuş bari FIL çökmez

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Artik aksam oldu...

Bu saatten sonra faiz orani paylasilmaz diyerek ve affiniza siginarak topige bir soru sormak isterim.

En son kredi karti ekstrem altinda soyle bir uyari gordum:

27.06.2019 tarihinden itibaren Maximiles Select’inize uygulanmakta olan yıllık kart ücreti ayrıcalığısona
    erecek olup, asıl ve varsa aynı özellikli ek kredi kartınıza Maximiles Select kredi kartı yıllık ücreti
    yansıtılmaya başlanacaktır. Kredi kartı ücretleriyle ilgili detaylı bilgi için www.isbank.com.trsayfamızı ziyaret
    edebilirsiniz.

En gicik kaptigim sey kredi karti aidati odemektir...

Ne yapmami onerirsiniz?

Syg,
    yönetmeliğe göre bir banka en fazla 1 adet kredi kartı ve en fazla 1 adet ek kartınıza aidat alabilir. Bunu öncelikle belirtmek istedim bilmiş olun.

Öte yandan banka eğer aidatı yansıttıktan sonra iade edin deyin, iade etmiyoruz derlerse kartı kapatacağım deyin, kartın kapanma süresi yasal olarak 7 takvim günü, banka en geç 6. günü sizi arayıp ağlayacak aidatı iade edecek üstüne puanda verecektir.

3. Ben kapatınca aramıyorlar hiç hatta kara listeye alıyorlar kesinlikle aranıp rahatsız edilmemesi gereken kişi olaraktan

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yatırım hesabınız yoksa ve ilk defa açılacaksa belki o yüzdendir.Yatırım hesabı açarken testte yaparlar.Test sonucuna göre açılıyor hesap.
    Hesabın sizin olmaması iyi olmuş bari FIL çökmez
    Hocam mt ile yazistim yatirim hesabina gerek yok ingde vadesiz uzerinden islem yapabiliyorsunuz dedi. Isin kotu yani ben hanima nasil bu konuyu acacam onu dusunuyorum. Dusunsenize yarin arayip onu test etmeye kalkiyorlar bide...tuuu yerde yatma vakitleri geldi yine

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam mt ile yazistim yatirim hesabina gerek yok ingde vadesiz uzerinden islem yapabiliyorsunuz dedi. Isin kotu yani ben hanima nasil bu konuyu acacam onu dusunuyorum. Dusunsenize yarin arayip onu test etmeye kalkiyorlar bide...tuuu yerde yatma vakitleri geldi yine
    Test olmaz, maile gelmiştir mkk açıldı diye.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Test olmaz, maile gelmiştir mkk açıldı diye.
    Bu is 1 gunu gecer mi? Henuz mail gelmemis

Valiz alacaklar acil migros sanala bakin 80 money veriyor coooooook uygun

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    yıllardır HSBC ile çalışıyorum Advance k.kart var hiç ücret alınmıyor..Premier k.karta geçmek istemiyorum kampanyalara katılım kısıtlanıyor..

Sayfa 733/992 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •