5.83 e kadar değecek sanırım.
sonrasında düzeltme.
5.83 e kadar değecek sanırım.
sonrasında düzeltme.
Millet dolar alıp kendi ayağına sıkıyor. dolar alıp doların tl karşısındaki değerini yükseltiyor. sonra dolar çıktı diye herşeyi iki katına marketten pazardan satın alıyor. Dolarım yüzde 50 kar etti diye sevinip, kaşıkla alıp kepçe ile geri veriyor.
Faize yatır parayı daha iyi. en azında sadece faiz haram diyip kendine zarar vermiş gibi düşünürsün.
Ülke yurtdışından dolarla borçlanmasa![]()
Kulaklarınlan inanamıyorum, dahiyane [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bireysel ve kurumsal yatırımcı yatırım enstrumanlarını milli ve siyasi duygulardan ziyade somut teknik verilerle değerlendirmeli.
TL'yi savunması gereken görev tanımı gereği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasıdır. O savunmada başarılı olursa vatandaş zaten onu takip eder. Kilit nokta merkez bankasının yanlış yapmamasıdır.
Tcmb'nin görevi fiyat istikrarını sağlamaktır.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Allahım sen bu akıl fukaralarını gözet kolla öylece salıverme ortalığa...
Yerlinin alacağı doların ülke dolar fiyat ve istikrarına etkisi senin tüpraş tan 100 lot alman kadar etki eder... Az bir şey okuyun öyle çıkın piyasaya. Ortalık beyin ishali yaşayan tiplerle doldu... sen kurtar ve koru bu ülkeyi böyle insanlardan...
Ama ben sizi uyardım dimi , çarşamba düzdür, tehlikeye açıktır. Yazın ortasında kaç kez sel almıştır, yine sele kapılmayın dedim. Sonra nerede belediye diye bağırıyorsunuz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne demiştim geçen daha ucuza dolar almak varken...
S400 mevzusu bitmiş değil. Tek mevzu var TL az.
Eee Tl nasıl yaratırsın?
Büyük RESİME iyi bakın.
Orada çok iyi planlanmış bir film dönüyor.
Yer İmleri