düşüşte tepkide yok abi altlar boş mu bu kadar satan satana
düşüşte tepkide yok abi altlar boş mu bu kadar satan satana
Nasıl gençlik damadın dediği gibi gara gara düşünmeye başladınız mı.🤣
Dolar 15 gayme haa alın size 5 gayme.
Kimsenin beklemediği bir anda yukarı çok sert bir hareket yaşanacak diye düşünüyorum.
İçerdi siyasi bir gelişme olabilir veya dış mihraktan bir saldırı olabilir.
Bir şeyler olacak ama ne olacağını biz anlamayacağız.🤪
Seçimlerden önce bişe olucağını sanmıyorum pek swap çekerler gene anasını bellerler o doların çünkü seçim artık erdoğan ile imamoğlu arasında genel seçime dönüştü yediremezler gururlarına sonrasında ya s400 den vazgeçilmeli yada türk ekonomisine kazma kürek toprak atarız herkez rahat eder en başta beceriksiz siyasiler.
Öyle dedim ama çok çok önemli bir şart ile demiştim: Merkez bankası hata yapmaz ise.
12 Haziran toplantısı bu nedenle yine kritik sayılacak toplantılardan. O toplantıda hata yapmayabilir ama hata yapmaya müsait bazı adımlar atabilir.
Muhtemel bir hata kendisini TUIK'in enflasyon çıpasına adayıp dolarizasyonu görmezden gelmesi olur.
Dolarizasyonu görmezden gelirse enflasyon çıpasına sarılıp vaktinden erken bir faiz indirimi yapabilir.
Bu hatayı yapabileceğine dair sinyaller var. O nedenle piyasa tam olarak bu noktayı test etmek isteyecektir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri