Sayfa 425/1000 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. düşüşte tepkide yok abi altlar boş mu bu kadar satan satana

2. Nasıl gençlik damadın dediği gibi gara gara düşünmeye başladınız mı.🤣

Dolar 15 gayme haa alın size 5 gayme.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Nasıl gençlik damadın dediği gibi gara gara düşünmeye başladınız mı.��

Dolar 15 gayme haa alın size 5 gayme.
    gara gara düşünüyoruz 15 değil 7 yeterli 1 sene bekleriz

4. Kimsenin beklemediği bir anda yukarı çok sert bir hareket yaşanacak diye düşünüyorum.

İçerdi siyasi bir gelişme olabilir veya dış mihraktan bir saldırı olabilir.

Bir şeyler olacak ama ne olacağını biz anlamayacağız.🤪

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kimsenin beklemediği bir anda yukarı çok sert bir hareket yaşanacak diye düşünüyorum.

İçerdi siyasi bir gelişme olabilir veya dış mihraktan bir saldırı olabilir.

Bir şeyler olacak ama ne olacağını biz anlamayacağız.��
    30 kuruş düştü.
    Sert hareket yaşansa ancak kayıpları siler.
    60-70 kuruşluk bir hareket ise aniden çok zor.
    ....

6. Seçimlerden önce bişe olucağını sanmıyorum pek swap çekerler gene anasını bellerler o doların çünkü seçim artık erdoğan ile imamoğlu arasında genel seçime dönüştü yediremezler gururlarına sonrasında ya s400 den vazgeçilmeli yada türk ekonomisine kazma kürek toprak atarız herkez rahat eder en başta beceriksiz siyasiler.

7. 5,83 den bütün stokları fulledim , 6,53 de görüşmek üzere damatttttttt
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ekonomi depresyonda mı bilemem ama yurt içi yerleşiklerin depresyonda olduğu kesin. Bir araştırmaya göre dünyanın en çok antidepresan ilaçlarını kullanan millet bizmişiz.

Bonzai kafasıyla dolaşıyor millet. Bonzai adamı bozai.
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İşin ilginç tarafı artık negatif haberlere hiç tepki vermezken pozitif yalan bir haber dahi olsa sert düşüyor.
    Bunun meali dolarda iksiri buldu damat ama ne buldu nasıl buldu kimse daha çözemedi.

Rxpu s-400 ler gelse dahi dolar çıkmayabilir demişti yavaş yavaş inanmaya başlıyorum.

Öyle dedim ama çok çok önemli bir şart ile demiştim: Merkez bankası hata yapmaz ise.

12 Haziran toplantısı bu nedenle yine kritik sayılacak toplantılardan. O toplantıda hata yapmayabilir ama hata yapmaya müsait bazı adımlar atabilir.

Muhtemel bir hata kendisini TUIK'in enflasyon çıpasına adayıp dolarizasyonu görmezden gelmesi olur.

Dolarizasyonu görmezden gelirse enflasyon çıpasına sarılıp vaktinden erken bir faiz indirimi yapabilir.

Bu hatayı yapabileceğine dair sinyaller var. O nedenle piyasa tam olarak bu noktayı test etmek isteyecektir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 425/1000 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •