Sayfa 431/1000 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benc eönümüzdeki hafta biraz düşecek rakam
    Ben artık oransal değerin yanında mutlak değeri de kontrol ediyorum. 28 Mayıs'a kadar kesinlikle sanıldığı gibi bayram dönemlerinde olduğu gibi döviz bozulmamış. Aksine döviz alınmış.

28-31 Mayıs arasında da döviz kurunda düşüş olduğu için alımlar devam edebilir.

Göreceğiz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben artık oransal değerin yanında mutlak değeri de kontrol ediyorum. 28 Mayıs'a kadar kesinlikle sanıldığı gibi bayram dönemlerinde olduğu gibi döviz bozulmamış. Aksine döviz alınmış.

28-31 Mayıs arasında da döviz kurunda düşüş olduğu için alımlar devam edebilir.

Göreceğiz.
    Bence emekli ikramiyelerini odemek icin hazine doviz bozdurdu. Bu rakam 1,5 2 milyar dolar.

Her sey planlanmis. Sadece bu rakam bu dususu saglamazdi ve haberle desteklediler.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Türk telekom hattında sorun yaşayan var mı?
    Yok...........

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence emekli ikramiyelerini odemek icin hazine doviz bozdurdu. Bu rakam 1,5 2 milyar dolar.

Her sey planlanmis. Sadece bu rakam bu dususu saglamazdi ve haberle desteklediler.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet döviz mevduatının mutlak olarak artması vatandaşın döviz bozdurmadığını gösteriyor. Dışarıdan giren başka bir kaynak var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Türk telekom hattında sorun yaşayan var mı?
    Bem de bir sorun yok

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ..Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın sahneye “Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın ” diye çağrıldı..
    Bu tiplere bi övdüreceksin bi de sövdüreceksin..

7. Merkez bankası bugün kapattığı likidite açığında miktarsal sınırlamaya gitmiş gözüküyor.

Tcmb hesaplanan sistem likiditesinin altında bir ihale açmış.

Eksik kalan 8.5 milyar TL'yi ise faizi daha yüksek olan %25.5) BIST o/n repo'ya yönlendirmiş.

Ağırlıklı fonlama faizi: %24.13

8. altın sonunda kutlu yürüyüşüne başladı. bir de fed faiz indirirse artık nerede durur bilemiyorum...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 431/1000 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •