Originally Posted by myfinans Öylede ne bitmez kaynakmış bu, sat sat nereye kadar. Ama bu gün MB Mayıs VİOB kontratlarından iyi kazandı. KY den topladığı vergi ile ky yi ütüyorlar bu kravatlı göbekli takımdan korkulur...
Originally Posted by Dudu 5.6613 maliyetli dolarlarimi pazartesi gunu satayim tekrar PPF ye geceyim... Syg, 6.25 ten cikmamaniz cok uzucu syn dudu Ama 5.65 maliyetli dolarim olsa ben cikmazdim
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster 6.25 ten cikmamaniz cok uzucu syn dudu Ama 5.65 maliyetli dolarim olsa ben cikmazdim Dolar aldım demiştiniz, düşüş hala sürüyor, ne olacak bu işin sonu.
Originally Posted by myfinans Öylede ne bitmez kaynakmış bu, sat sat nereye kadar. Ama bu gün MB Mayıs VİOB kontratlarından iyi kazandı. Bitmez kaynak derken biliyorsunuz Hazine bu parayı yurt dışından borçlanıyor. Eurobond diyoruz ya hani.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
Originally Posted by myfinans Birileri TL alıp dolar satıyor kim bunlar? Bulent arincla cemil cicek olacak degil ya sende myfinans hocam 😂😂😂
Originally Posted by myfinans Dolar aldım demiştiniz, düşüş hala sürüyor, ne olacak bu işin sonu. Almaz olaydim. 1 k dolarla bu kadar dusuruyorsam 10k alsak demekki 5.17 geri gelirdi.
Originally Posted by myfinans Birileri TL alıp dolar satıyor kim bunlar? kar etmekten emin olanlar! kendileri fiyat belli edenler!
usa 10 yıllıklar 2 ye geliyor ,dovız bollanma ibareleri..5.50 ye dogru gelirse panik satış hızlanır.dikkatli olmak lazım
Forum Rules
Yer İmleri