Sayfa 597/1000 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Onumuzdeki global kriz cagimizin en buyuk krizi olabilir. Borsalar sisti, borclar devasa, para arzi cok yuksek ve ayrica korumaci politikalar ust duzeyde

Bu surdurulemez. Dunyanin bir silkelenmeye, temizlenmeye ihtiyaci var.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Viopda merkez mimyapiyor kamilarminuapiyor ayın 7 zinde makas 400 ila 500 Pips ay ortasinda ekşi makasa gececekler bunlar sanırsam böyle rezillik olmaz yahu dolar stabil kalsa makasdan geçiriyorlar.

Sarı kafa verdiği sözü tutuyor gibime geldi.

papazı salıverme olayında dolar çöktü.

Şimdi nasa çalışanı salıverilmişti.

Tabi bunlar bana belli bir mühletmiş gibi geldi. Yani atıyorum sen şunu bırak 3 ay dolar çıkmasın vs..

Papaz ve nasa çalışanıyla birlikte 12 abd li mahküm vardı. Elimizde kaldı 10

4. ben çark ediceklerini düşünüyorum hala ekonominin üstüne toprak atarsak hükümetide yanında gömeriz bu sefer halk yemez artık bu işi faturasını keser ben mhp li idim artık oy atmıyacağım diyorum babamda aynı görüşler değişiyor artık erken seçim bile söz konusu olur emin olun 2 bin 3 binlik borçları ödüyemiyor koca koca esnaflar fena sıkıntı var.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Onumuzdeki global kriz cagimizin en buyuk krizi olabilir. Borsalar sisti, borclar devasa, para arzi cok yuksek ve ayrica korumaci politikalar ust duzeyde

Bu surdurulemez. Dunyanin bir silkelenmeye, temizlenmeye ihtiyaci var.

Bu yıl sonu veya 2020 ilk çeyreğinde çıkmasını beklediğim kriz, çağın en büyük krizi olmaya aday bencede.

Peki bu kriz bizi teget gececek mi? [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu yıl sonu veya 2020 ilk çeyreğinde çıkmasını beklediğim kriz, çağın en büyük krizi olmaya aday bencede.
    Sari kafa gitmeden kriz olmali. Yakisir. Boyle bir manyagin Abd baskani olmasinin bir sebebi olmali. Trump krizi deriz adina.

Biraz komplo teorisi yapalim. Bu kriz hangi olay ile baslayacak. Su an en buyuk aday doce bank gibi duruyor.

Sayfa 597/1000 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •