Sayfa 657/1000 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu forumda rahibi versin reis benim için biter diyenler vardı
    onun için bademlerin ne sözüne ne de yeminine inanırım
    mesela trabzonlulara aleni küfür etsin yine de il bazında birinci parti çıkar..
    Bu can bu tende oldukça diyerek büyük yemin etmişti 2 hafta sonra papaz evine döndü.
    Ardından bu can bu tende oldukça faizleri düşüreceğim dedi 1 ay sonra 6,5 artış geldi.

Takip edilecek cümle -bu can bu tende oldukça- derse bilin ki tersi olacak.

2. Çin, Washington Post ve Guardian'ın internet sitelerine erişimi engelledi.

655. Sayfa kayıp, oynaman şu forumun ayarlarıylan!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Ülke savunması için gerekli silah ya da politikalar neyse o yapılır herhalde.Biz sadece basından haberleri duyduğumuz için aslında çok ta bilgi sahibi değiliz.S400 kesin aldık o iş bitti diye 10 defa aciklama yapıldı devletin en üst kademelerinden. Ama gerçeği bir kaç aylık süreç belli edecek.Ben ABD ile ilişkilerin tamamen kopacağını düşünmüyorum.Iphone telefonlar kırılırken de böyle düşünüyordum.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu can bu tende oldukça diyerek büyük yemin etmişti 2 hafta sonra papaz evine döndü.
    Ardından bu can bu tende oldukça faizleri düşüreceğim dedi 1 ay sonra 6,5 artış geldi.

Takip edilecek cümle -bu can bu tende oldukça- derse bilin ki tersi olacak.
    Bu can fln demedi
    Bu fakir gorevde oldugu surece
    Nasil fakirse artik

6. Shanahan'ın mektubuna değinen İlker Başbuğ, şu ifadeleri kullandı: "ABD Savunma Bakan Vekilinin, Milli Savunma Bakanı Akar’a gönderdiği diplomatik nezaket kurallarından uzak mektup, bir sürü kaba uyarı ve tehdit içermektedir. ABD Kongresinden sonra Savunma Bakanlığı da Türkiye’nin karşısında yer almıştır. Bu krizden nasıl çıkılacak?" dedi.

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Ülke savunması için gerekli silah ya da politikalar neyse o yapılır herhalde.Biz sadece basından haberleri duyduğumuz için aslında çok ta bilgi sahibi değiliz.S400 kesin aldık o iş bitti diye 10 defa aciklama yapıldı devletin en üst kademelerinden. Ama gerçeği bir kaç aylık süreç belli edecek.Ben ABD ile ilişkilerin tamamen kopacağını düşünmüyorum.Iphone telefonlar kırılırken de böyle düşünüyordum.
    Şakamı yazıyorsunuz, ülke politikası eşşeği saldım çayıra, mevlam kayıradan ibaret!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Makinist uyuma, pardon yönetim uyuma, 655. sayfadaki parçayı hala göremedik!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 657/1000 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •