Benjamin bu vezir de eder rezil de........
Dolar Bey diyecektik,şimdi basıyorum küfürü Dalır'a....![]()
Benjamin bu vezir de eder rezil de........
Dolar Bey diyecektik,şimdi basıyorum küfürü Dalır'a....![]()
Forumdaşlar bir de piyasanın yarattığı algıya çok aldanmayın,
10.6.2018 1 USD: 4.52 TL
10.6.2019 1 USD: 5.80 TL
1 yılda faizsiz *net* %28.31, DTH faizi ile birlikte *net* %33.5 kazandırmış bir enstrumandan bahsediyoruz.
Bunu unutmayalım.
Yani hangi noktada oynadığımızı iyi görelim. 1 yılda %10 düşmüş bir yatırım aracından bahsediyor gibi bir algı oluşmasın.
%40-%45 değerlenmeden sonra 1 yıllık kazancı %33.5'a düşmüş bir enstruman var karşımızda.
Önemli bir ekleme daha
10.6.2017 : 3.5TL
10.6.2019 : 5.8TL
2 yıllık artış ta faizsiz *net* %65.71, DTH faizi ile birlikte *net* %80!!!!!
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
pit trader gibi olacaksınız döviz çiftlerinde trade yaparken ... önceden kafanızda hazırlığınızı yapıp , fiyatı yakaladın mı gir , sonra karla piyasanın verdiği fiyattan çık pozisyondan ... hit or miss olayı ... ya da uzun vadede macro beklenti ile pozisyonlanma ile trade / yatırım için alım ya da satım ( short ) yapacaksınız ... merkez bankalarını siyaseti ne olursa ne oluru koklamanız lazım... ucuz parfüm asla kullanmayın...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Bayramda foreksciler stop oldu pozisyonlar patladı
Bugünde viopcular teminat tamamlayamayanları stop olmuştur.
Resmen hileli kumar masasında oyun oynuruyoruz
Yer İmleri