Sayfa 677/1000 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tamamen traş yazı. Bu 2 şey olsun reisin mevcut oyu yarıya düşer.
    Akp seçmeni S-400 den dönülürse reis bizim için bitmiştir diyorlar.
    Birde üstüne ABD kuruluşu imf ye giderse ver anahtarları trumpa.

Bana göre S-400 ler gelecek, imf ile asla bir anlaşma olmayacak.
    kac defa yazdik S400 gelmez gelemez

Ayrica Reis bir kulp bulur kendi secmenini ikna eder. Kemiklesmis AK adam asla AK dan vazgecmez.

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Özgüvenin düşmesini engellemek için neler yapıyorsunuz. Keza cevaplanmamış sorular ve belirsizlikler özgüveni düşürüyor olmalı. Simple düşünen ve cevaplar üreten kadar özgüvenim tavan olsun istiyorum...

Sürekli sorgulayıp eksikler arayan düşünce yapım var. Ama sorgulamayan kesim kadar özgüvenim olsun istiyorum. Bu nasıl olabilir.
    Öz güvenin kaybolmaması için basit bir sorunun yine basit parçalara ayrılamayan bir cevabı varsa, bu cevabı huzur bulmak için çoğunluğun da onayını alacak şekilde şevkli bir yardımlaşma içinde doğru kabul etmemekten geçiyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İki basit gerçeğin toplamı bir üst zorluk seviyesini oluşturmalı.

Ama eğer basit bir gerçek yanında ilk bakışta basit olduğu anlaşılmayan bir durum vrsa ve bu başta belirttiğim gibi tekrar iki ayrı basit gerçeğe dönüştürülemiyorsa (yani ortaya 3 adet basit gerçeğin bir bileşkesi çıkmıyorsa) aslında ortada bir anomali olabilir.

İnsan zihni bu anomalileri huzur bulmak adına basit ve anlaşılır gerçeklermişçesine kabul etmeye meyil edecektir.

Tarihsel süreçte oluşan tüm tabular ve hatalı kabullenişlerin altında da bence bu yatıyor.
    zaten insanın bu dünyaya düşmesindeki ana amacı , dualite manivelası ile inorganik büyüyerek kendi varlığını yüceltmek.

Selam ve dua ile ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    kac defa yazdik S400 gelmez gelemez

Ayrica Reis bir kulp bulur kendi secmenini ikna eder. Kemiklesmis AK adam asla AK dan vazgecmez.
    Katiliyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Einstein ; evrende her şey '' 2×2: 4 '' ettiği kadar basittir , onu karmaşık hale getiren biziz ,der .

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu dolar harbi biktirdi artik.
    Bunun çilesi çekilmez. .
    Yukarıda 5,87 aşağıda 5,84 arasındaki bölge geçilesi zor olacak
    geçtikten sonra Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz ...

7.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    zaten insanın bu dünyaya düşmesindeki ana amacı , dualite manivelası ile inorganik büyüyerek kendi varlığını yüceltmek.

Selam ve dua ile ...
    Dua ile huzur bulur insan. Ve huzur bulmak belki de en temel yaşama sevincimizdir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

*trump: Fed oldukça yıkıcı, işleri aksatıcı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 677/1000 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •