Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    yaw arkadas neden anlamakta zorlanıyorsunuz.Zaten formasyon yok ihtimali var.oluşurmu diyorum.ve beklkiyorum.oluşana kadar.
    Uzatmayayım beyefendi gibi yazayım diyorum be hey Allahın adamı neden anlamıyorsun kardeşim arkadaş bilmem ne diyorsun? kız oğlan kıza bu kadın olabilir demek ne demek?
    ya sabır....
    bundan sonra imzama anlat anlamamakta bile zorlanamayan şahış......
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Uzatmayayım beyefendi gibi yazayım diyorum be hey Allahın adamı neden anlamıyorsun kardeşim arkadaş bilmem ne diyorsun? kız oğlan kıza bu kadın olabilir demek ne demek?
    ya sabır....
    bundan sonra imzama anlat anlamakta bile zorlanamayan şahış......
    Terbiyesizlik yapmai hakaret yok bir şey yok,sabahtan beri seni adam yerine koydum anlatmaya çalışıyorum.Kardeşim dedim be densiz.seni adam yerine koyduk bir kaç kemanına cevap verdim.Tövbe tövbe.yürü git birdaha yazma yazılarıma cevap.densiz.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Hahhh...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    çok sert bir düşüş bende bekliyorum.ama biraz daha gideri var gibi.
    İlk faiz indiriminden sonra her an tetikte olmak gerekebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Terbiyesizlik yapmai hakaret yok bir şey yok,sabahtan beri seni adam yerine koydum anlatmaya çalışıyorum.Kardeşim dedim be densiz.
    be cehaletin artmış özgüvenlisi densiz de terbiyesizlik yapanda sensin. öncelikle kendime kızıyorum limbik sistemle hayatını sürdüren bu insanlara bir şeyler anlattım diye. hangisi terbiyesizlik
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hahhh...
    niza diyordun işte niza
    hahaha
    Selametle.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    be cehaletin artmış özgüvenlisi densiz de terbiyesizlik yapanda sensin. öncelikle kendime kızıyorum limbik sistemle hayatını sürdüren bu insanlara bir şeyler anlattım diye. hangisi terbiyesizlik
    yürü git arkadaş ya .seni adam yerine koyanda suç.anlamıyorsun demek ne zamandan beri hakaret oldu.Verdiğin cevaba bak.densizliğin daniskası.Muhatap olma artık.Adam gibi iki kelime konuşmaktan aciz adamlarla muhatap oluyorum.belkide aynı kişilerdir.bilemiyorum
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Rakının veya ayranın yanında en güzel ne gider?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •