Sayfa 722/1000 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Yatın kalkın Trump'a dua edin. Dünya petrol fiyatları ve FED üzerindeki baskıları olmasa şimdilerde kusursuz fırtına içinde olurduk.
    Tr nin en buyuk sansi trump
    Yillardir diyorum insanlar yeni farkediyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    2018 den beri aleni yapıyor zaten abi. TUFE uzerinden. Kendince dogruyu yapıyor da hane halkının alım gucu dustukten sonra neye yarar. Sen ben almadıktan harcayamadıktan sonra, vergi geliri de duser, piyasa batan batana gider, işsizlik artar, hazine daha cok borçlanır, faiz oder. Mislisye çıkar. Cıkıyor, cıkacakta.

Ha kaybettirdiği guvenden hıç bahsetmıyorum.
    Aslında sadece TÜFE üzerinden değil vergi dilimleri üzerinden de çalışanlar sürekli negatife düşüyorlar. Vergi dilimleri uzun zamandır enflasyon oranından az arttırılıyor.

Bununla birlikte görünen/görünmeyen işsizlik o boyutta ki hiçbir çalışan maaş zammında diretemiyecektir. Muhtemelen de en çok orta direk diyebileceğimiz çalışan kesim gelir açısından gittikçe asgari ücretli kesime doğru baskılanacaktır...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Beğenmediğinizde oy vermezsiniz giderler yav...Altı üstü sizin oylarınızla gelen devlet görevlileri kendileri...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Yatın kalkın Trump'a dua edin. Dünya petrol fiyatları ve FED üzerindeki baskıları olmasa şimdilerde kusursuz fırtına içinde olurduk.
    Dün Rusya Enerji Bakanı (veya bakanlığındaki bir kişi) "opec üretim kısıtlamaları olmasa petrol fiyatları $30 olurdu" diye açıklama yapmıştı, bloombergde izledim..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Kır şu 5.80x yapıştın kaldın valla iyice saçmaladılar

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın 2018 yılına ait gelir beyanını kamuoyuna açıkladı. ABD liderinin geçen yıl elde ettiği gelirin en az 434 milyon dolar olduğu ortaya çıktı.

Etmeyin yahu, nasil gerzeklikse bizde de % 0.1 olsaydı keşke.
    Bu sarının borsada hissesi var kesin.
    Kendine çalışıyor bence.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İnsanlar her şeyi mantıkla düşünüyor, iş bu yüzden mantıksız şeyler yaparak insanlarin algısını mı bozmaya çalışıyorlar acaba ?
    Herkes kendine çalışıyor gibi.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Yahu anlamadığım bu piyasaları manipüle etmek işi suç değil mi ?
    Hadi bizde yapıyorlar bizimki muz cumhuriyeti yahu demek ki ABD dede değişen hiçbir şey yok.

Adam önceden pozunu alıyor sonra açıklamayı yapıp götürüyor milyar dolarları hemde bunu yapan ABD başkanı yahu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 722/1000 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •