Sayfa 925/992 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    TL, bu haber nedeniyle değer kaybetti diye düşünüyorum. TCMB yarın hiç bir şey yapmaz...

https://tr.sputniknews.com/rusya/201...e-getirecegiz/
    Hani IMF geliyordu bize dolarcıklar verecekti , Gündem saatlik değişiyor Galiba Spekülatörlerin pozisyonuna göre haberler değerlendiriliyor...

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu arada dikkatli olalım beyler

Türkiye'de geçen yıl ölüm sayısı bir önceki yıla göre yüzde 0,1 azalarak 426 bin 106 oldu. Geçen yıl hayatını kaybedenlerin yüzde 54,6'sını erkekler, yüzde 45,4'ünü kadınlar oluşturdu.
    Dikkat edecek birşey yok .Kadının dırdırına dayanamıyor erkek ..Ömür törpüsü gibi bizim Türk kadınları ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    TL, bu haber nedeniyle değer kaybetti diye düşünüyorum. TCMB yarın hiç bir şey yapmaz...

https://tr.sputniknews.com/rusya/201...e-getirecegiz/
    Secime az kala yeni bir dış düşman lazımdı .Yaptırım olursa veya konuşulması bile iktidar kendisi için kazançlı çıkacağını hesaplıyor sanki ..
    Başkanlık seciminde Hollanda -Almanya vardı şimdi Abd ..

4. Kendimi İsviçre'deymiş gibi hissediyorum.
    Dolar 5,77'den 5,81'e çıktı diye baya bir heyecanlanıyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hayatta en iyi yatirim iyi egitilmis iyi yetistirilmis cocuklardir demisti bana Tunuslu bir Uber surucusu Montreal'de.
    Adam 47 yasindan sonra cocuklarinin egitimi icin her seyi geride birakip Montreal'e gocmus..
    Ben oduyorum 40K CAD o oduyordu 4K CAD...
    Salt cocuklarinin egitimi icin her seyi kariyeri, arkadas, aile ne varsa geride birakip ulkemizden goc eden o kadar cok kisi var ki...

Syg,
    dünya nüfusu yeterince kalabalık , gereksiz üremeye kesinlikle karşıyım... dünyada çoklarca , orda burda şurda kimsesiz kalmış yetimler var iken illa benim kanımdan olacak diye şeyleşince doğanın dengesini bozuyoruz
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kendimi İsviçre'deymiş gibi hissediyorum.
    Dolar 5,77'den 5,81'e çıktı diye baya bir heyecanlanıyoruz.
    Orada emin degilim ama banka faizleri negatif degermis. 100k yatirinca yil sonu 95k olarak cekiyormussunuz. Fazla hissetmeyin yani

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Orada emin degilim ama banka faizleri negatif degermis. 100k yatirinca yil sonu 95k olarak cekiyormussunuz. Fazla hissetmeyin yani
    O zaman kredi çekersekte üste para mı veriyorlar acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Secime az kala yeni bir dış düşman lazımdı .Yaptırım olursa veya konuşulması bile iktidar kendisi için kazançlı çıkacağını hesaplıyor sanki ..
    Başkanlık seciminde Hollanda -Almanya vardı şimdi Abd ..

baba , ömrün vefa etse idi , maykılın yerinde sen olsa idin , johnny olayını öğrendikten sonra , fredo hakkında ne karar verirdin ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Sayfa 925/992 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •