Originally Posted by drselcuk Sen katılıyorsan benim sozum doğru cikacak demektir.. Doktor hastayla inatlasmaz. Hangi sehirdesin daktir bir rapor yazda kafa dinleyelim biraz Onceden tek hekim en fazla 10 gun yaziyordu yine ayni mi?
Birakin mb ni takip etmeyi Onsu takip edin. Kilit o...acilirsa vay halimize...
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by drselcuk Turkishland.. turkishbank degil..ozelden mt numarasini verebilirim ankara veya istanbul turkishland isminde banka yok sanırım turklandbank olacak,hesap cüzdanınızı kontrol edin
Fonlardan vadeli mevduata geçen var mı hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by memorex turkishland isminde banka yok sanırım turklandbank olacak,hesap cüzdanınızı kontrol edin Turklandbank hesap acmadim ben ama baya bi mt ile konusmustum..haklisin Tbank=turklandbank
Originally Posted by Webster Birakin mb ni takip etmeyi Onsu takip edin. Kilit o...acilirsa vay halimize... ABD Çin görüşmeleri olumlu yada olumsuz sonuçlanmadıkça ons'a güvenemiyorum. Anlaştık dedikleri anda ons'ta hakkın rahmetine kavuşur.
Originally Posted by Webster Doktor hastayla inatlasmaz. Hangi sehirdesin daktir bir rapor yazda kafa dinleyelim biraz Onceden tek hekim en fazla 10 gun yaziyordu yine ayni mi? Ayni sehirdeyiz ankaradayim ilcesinde..suan nobetciyim.. memurlara ogretmenlere polislere rapor vermiyorum.. hayatimda rapor almadim kimseyede vermiyorum
Originally Posted by myfinans ABD Çin görüşmeleri olumlu yada olumsuz sonuçlanmadıkça ons'a güvenemiyorum. Anlaştık dedikleri anda ons'ta hakkın rahmetine kavuşur. Iste o zaman tren uzay mekigine donusur... Originally Posted by drselcuk Ayni sehirdeyiz ankaradayim ilcesinde..suan nobetciyim.. memurlara ogretmenlere polislere rapor vermiyorum.. hayatimda rapor almadim kimseyede vermiyorum Ustad baksana psikolojimiz bozuk 😃😃😃 Daktir ben kamyon soforuyum meslek engel degil sanirim...
Forum Rules
Yer İmleri