Sayfa 252/639 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. hele bir günlükçüler dökülsün, aldığı ile gittiği bir olacak, tek haber kaldı sonrası güneşli, oda bu ay bekleniyor sanırımm..YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    hele bir günlükçüler dökülsün, aldığı ile gittiği bir olacak, tek haber kaldı sonrası güneşli, oda bu ay bekleniyor sanırımm..YTD
    Sizin gibi düşünüyorum inşallah tahminimiz doğrudur.... 35 ve üstünde kalır yukarı dönerse düzeltme bitti derim...

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Sizin gibi düşünüyorum inşallah tahminimiz doğrudur.... 35 ve üstünde kalır yukarı dönerse düzeltme bitti derim...
    bende aynı düşünüyorum, 33 e indirip tekrar mallanma firsatı vermeyecektir...genel kurul için mayıs ta tarih alacaklar demişlerdi doğrumu hatırlıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    bende aynı düşünüyorum, 33 e indirip tekrar mallanma firsatı vermeyecektir...genel kurul için mayıs ta tarih alacaklar demişlerdi doğrumu hatırlıyorum
    Uzlaşma nasıl acaba ?

5. Bunlar cuma günü öğleden sonra yonetim kurulu toplantısı yapsalar da akşama kapa haberi düşse. Mayıs ayında genel kurul toplantısı yapıcaz , toplantıda da alacak meselesini şöyle şöyle ödenmesini genel kurul da görüşücez dese😃😃😃

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    Bunlar cuma günü öğleden sonra yonetim kurulu toplantısı yapsalar da akşama kapa haberi düşse. Mayıs ayında genel kurul toplantısı yapıcaz , toplantıda da alacak meselesini şöyle şöyle ödenmesini genel kurul da görüşücez dese😃😃😃

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle bir ihtimal bizi uçurur 😀

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Uzlaşma nasıl acaba ?
    Seddulbahir hocamin cezası ne zaman bitiyor acaba ozletti kendini

8. Uçacak kaçacak beklentisi bizde bu kadar tavan oldukça o kadar tabana düşüyoruz maalesef. Ters psikoloji totemi yapalım artık
    Borsada ara vermek için en iyi zaman, kazandığın zamandır.

Sayfa 252/639 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •