Sayfa 776/1000 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    S400'den caysa ne olacak? Putin Trump'a benzemez. Rusya da abd ve batıya benzemez. Bildiğin ayı diplomasisi var adamlarda. Türkiye'de kgb neler neler çevirir, domates için neler dönmüştü

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ulkenin tum kurumlari curumus, kokusmus, bitmis abi. Bizde burada iste soyle yapsa duzelir, buradan faiz, suradan dolar, butce, tasarruf diye zaman dolduruyoruz. Acik acik yaziyorum nah duzelir. Duzelme icin degil her kosulda duzeltme icin duzen oldukca. Az kaldi millet kilic kusanip atini alip Abd seferine cikacak.
    sevgili kardeşim ADELET in olmadıgı hiç bir yerde
    hiç bir şey düzelmez anca BOL BOL DÜZÜLME olur

3. Rusya çokda zorlamayabilir s400 alınmazsa bizi.
    Adamların cari fazlasının beşte birini biz karşılıyoruz.

Bize 25 milyar dolar ihracat yapıyorlar.
    Bizden de 4 milyar dolar ithalat.

Tam bir yağlı kapiyiz adamlar için.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    S400'den caysa ne olacak? Putin Trump'a benzemez. Rusya da abd ve batıya benzemez. Bildiğin ayı diplomasisi var adamlarda. Türkiye'de kgb neler neler çevirir, domates için neler dönmüştü
    Suriye karti var abi. Hic bir seye gerek yok. İste Tel Rifat orada. Bir senedir izin vermiyor Rusya girmemize. Her hafta sehit veriyoruz oradan gelen saldirilardan.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Bunu mu hatırlıyorsunuz?
    Gün içinde paylaşmıştım haberi.
    Evet bu . Teşekkürler. Sayın Başkanımız bir süredir sessizliğe büründü , yarınki açıklamaları dinleyelim.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Çok değil iki ay kadar önce böyle bir söylem ve haberde dolar kuru çok farklı tepki gösterirdi.

Bu duyarsızlık neden acaba?

Kendine ve yarınına güven mi?

Yoksa ölmüş eşek durumları mı?
    Ömüğüne çökmüşler abi doların, boynunu bi çevirebilse yapacağını biliyor ama olmuyor işte.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    'I'm not saying Turkey will buy Russian S-400 defense systems, it has already bought them; it's a done-deal': Turkish President Erdogan

ABD tarafından kura bir saldırı olmadı şu dakikaya kadar.
    Gece Japon ev hanımlarından da bir şey çıkmaz bence.
    Yarın 10da Londra da bana ne senin füzende der.
    Ama yerli ve milliler yarın saldırıya geçer.
    Reis füzeleri alacağız demiyorum aldık dedi dolar günü 0.18 pirimle kapattı.
    Yarın sabah yerli ve milliler doları en az %1 zıplatmazsa doları gömün gitsin.

8. Twitter da bu aralar trend topic... AKP daha fazla oy almak istiyorsa bu son 2 hafta içinde buna benzer hareketler yapmalı.

İYİ Parti Demre Belediye Başkanımız Sayın @AvOkanKocakaya kendisinden önce makama alınan lüks araçların satılıp, yerine toplu taşıma aracı alınması için belediye meclisinde karar aldırmıştır.

Sayfa 776/1000 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •