Sayfa 283/748 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

14.06.2019 - 14.06.2019 tarihinde NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,9835 - 5,9835 TL
    fiyat aralığından 29.893,43 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış
    işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş.
    sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14.06.2019 tarihi itibariyle %3,7 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına
    düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

ahmet eskiyapan amca almışş... galiba 5.000 lot.....
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

2. Neden yüksekten alıyor acaba, 5,80 leri 5.50 leri bekleseymiş 😀

3. Yüksekten mi alıyor.. (8-10 $ lık hisseyi)
    Ya da alıyor mu.. Alıyormuş gibi mi yapıyorlar.. Dostlar alışverişte mi görsün..30 bin TL bu gavd için nedir ki..

4. Bence alıyormuş gibi gösteriyor, bak ben alıyorum sizde alın diyor, sonra aldıklarınızı bana 5.50 den 4.50 den geri verirsiniz diyor 😀

Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Bence alıyormuş gibi gösteriyor, bak ben alıyorum sizde alın diyor, sonra aldıklarınızı bana 5.50 den 4.50 den geri verirsiniz diyor ��
    eskiyapan amca azami 500.000 lot alacak kadar temettü aldı.

sembolik desteklerle bu parayı kullanacağını varsayıyorum.

benzer bir durum TKFEN'de olmuştu. yönetim kurulu başkanı Sn. Murat GİGİN'in "batmış gibi satılıyor" diye tabir ettiği dönemlerde gökyiğit, berker ve gigin parçalı alımlarda bulunuyorlardı.

Burada eksiklik , çok büyük temettüler almış olan NUH'un yönetimdeki diğer ortaklarının (yönetimde olmayanlar SPK tarafından belirlenmiş hisse kademelerini geçmedikçe bildirim zorunluluğunda değiller) sembolik de olsa alım yapmamaları. Belki daha verimli şahsi yatırımlarında kullanıyorlar.
    belki de eskiyapan amca'ya "buyrun siz alın" diyorlar. İhtimaller pek çok.

Akinolu abi, genel kurula gittiniz bu hususta bir izlenim edinebildiniz mi?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.

6. Adamlar faize yatırıyor hocam, hammallığıda bize yaptırıyorlar bu kadar basit, 8 liradan 7 liradan yaklaşık bir yıl önce satıp %20-30 faize bağladıklarını düşün, paraları 9-10 oldu Nuhcm ise 5 lere yelken açtı, şimdi bu amcalar sattıklarının iki katını alırken biz hammallık yaptığımızla kalacağız.

Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Adamlar faize yatırıyor hocam, hammallığıda bize yaptırıyorlar bu kadar basit, 8 liradan 7 liradan yaklaşık bir yıl önce satıp %20-30 faize bağladıklarını düşün, paraları 9-10 oldu Nuhcm ise 5 lere yelken açtı, şimdi bu amcalar sattıklarının iki katını alırken biz hammallık yaptığımızla kalacağız.
    Hisseciler az biraz mazoşistiz.

Bir büyüğüm "ıztırap çekmediğin hissede arefeyi gösterirler, bayramı göstermezler" der.

Bu hisse benim "keşif kolu hisselerim" arasında. Ana hissem değil, Takip amaçlı.

Hisse 2004 yılı dolar fiyatında. Fabrikaları ,arazileri, gayrimenkulleri, limanı makinaları, kamyonları velhasıl her nesi varsa hepsi çalışır vaziyette. 50 ülkeden fazlasına ihracat yapıyor. Neymiş, yurt içinde sektör sıkıntılı.
    Zaten öyle olmasa bize verirler mi bu kayserili büyüklerimiz bu hisseleri?

5'e, 4'e düşerse mutlu olurum. 8-9 olsa sizler adına sevinirim.
    Ancak dün-bugün az-çok eklemişim yine arkadaşlarının yanına.

8. Adam 50 bin lot 5.99 a alım giriyor tavana kadar 32.274 lot var istede tavan

Sayfa 283/748 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •