geçenlerde selçuk geçer bir videosunda katarlılarin 4 bucuk milyar tl kadar bir parayi hisselerden cektigini soylemisti bunun piyasaya etkisi ne kadar olur bilemiyorum ... ben yine de bes teki parami dövize endeksli fonlarda 55 yasina kadar tutucam ins cok zarar etmeyiz hic dokunmayacagim bir meblagin olmasi bile olumlu bir motivasyon...
sayın cautionary de bes teki portföyuyle oynamadi hatta aksine beste altinin durdugundan bahsetti diye hatirliyorum ama eski sayfalardan bakmak gerekebilir...
bununla birlikte nişanlim da hisse senedi birikimi yapmak istedigini söyledi bu hafta... tekfen... sasa ... parsan.. hektaş... cemtaş.. alkim ve petkim'den cüzi miktarlarda biriktirmeye baslayacak... politeknik ve uluse yi fk lari yukseldi diye tskb yi ise faize duyarli oldugu icin eledik... ins ileride guzel bir birikim yapabiliriz... yt degil tabii ki.. herkese hayirli bol kazançlar
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri