Originally Posted by rxpu 5.8279 vurdu çekti. Üstat ben Fed e kadar tüm fiyatlamanin anlamı olmadığını düşünüyorum. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by human01 Üstat ben Fed e kadar tüm fiyatlamanin anlamı olmadığını düşünüyorum. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Benim asıl endişem ise bizimkilerin FED'e güvenip atmamaları gereken bir adımı erken atmaları. Süreç sanıldğı gibi Türkiye'ye fayda sağlamayabilir. Zira ticaret savaşları çok garip etkiler yaratabilir. Türkiye var olan ihracat portföyü ile çok zarar görebilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
Originally Posted by rxpu Benim asıl endişem ise bizimkilerin FED'e güvenip atmamaları gereken bir adımı erken atmaları. Süreç sanıldğı gibi Türkiye'ye fayda sağlamayabilir. Zira ticaret savaşları çok garip etkiler yaratabilir. Türkiye var olan ihracat portföyü ile çok zarar görebilir. Altına imzami atarım.Fakat mantık terkedeli bayağı oluyor.Malesef.ben artık düşünmüyorum...[emoji16] MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri